Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Printoplossingen voor de eventbranche tijdens event 12

Bezoekers kunnen zelf het gemak van mobiel ‘HotSpot Printen’ op de beursvloer ondervinden

‘s-Hertogenbosch, 27 maart 2012 – Nog even, en event 12 gaat van start. Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van documentbeheer, is sponsoring partner van de beurs. Met duurzame en flexibele print- en internetoplossingen voor events, biedt Ricoh ook voor de eventbranche oplossingen om op iedere locatie eenvoudig documenten te printen, te kopiëren of digitaliseren. Bezoekers van event 12 kunnen de voordelen en het gemak van mobiel printen tijdens de beurs ondervinden, want Ricoh zal op de beursvloer verschillende Business Corners inrichten, waar bezoekers en deelnemers aan event12 gebruik kunnen maken van print- en internetoplossingen.

Ricoh speelt met haar verhuurservice in op een behoefte waaraan geen evenement ontkomt; namelijk het op locatie kunnen printen, kopiëren of scannen van documenten. Zowel voor als achter de schermen, want enerzijds zijn dit faciliteiten die, ondanks het digitale tijdperk waarin we leven, nodig zijn voor organisatoren van events, anderzijds zijn er mogelijkheden om bezoekers te servicen. Denk daarbij aan internetzuilen of mobiel printen.

Een voorbeeld van een dienst die aan gasten of bezoekers van een evenement geboden kan worden, is het door Ricoh ontwikkelde HotSpot Printing. HotSpot Printing sluit aan op de behoefte om op locatie makkelijk en snel een printje te kunnen maken. Geen gedoe met het koppelen aan een pc en het handmatig zoeken en selecteren van een geïnstalleerde printer, maar direct printen vanuit de smartphone, tablet of laptop printen. Daarnaast kan Ricoh benodigd drukwerk voor het evenement verzorgen en biedt Ricoh bezoekers van evenementen mobiel internet via multifunctioneel inzetbare internetzuilen.

Ricoh is geen onbekend gezicht in evenementenland. Zo verzorgt het bedrijf al jaren documentoplossingen in de vorm van copiers, printers, mobiele printers en internetzuilen voor grote (sport)events als ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy, Unicef Open, Indoor Brabant en voor het Holland Heineken House tijdens de Olympische spelen. Tevens verzorgt Ricoh documentoplossingen voor diverse voetbalwedstrijden en stadionconcerten in binnen- en buitenland.

U vindt Ricoh op event12 op standnr.7 – C085

Naar begin