Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh breidt TotalFlow-portfolio uit om te voldoen aan de behoefte aan hoge productiviteit en software voor PDF-workflows bij middelgrote organisaties

Workflowoplossingen bieden nieuwe zakelijke kansen en bewezen geavanceerde mogelijkheden voor toekomstbestendig succes

Düsseldorf, drupa 03-16 mei 2012, hal 8a – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement, introduceert InfoPrint ProcessDirector Express. Deze nieuwe aanwinst voor het Ricoh TotalFlow-portfolio biedt klanten gebruiksvriendelijke end-to-end workflowsoftware waarmee transactionele datastromen in het Adobe PDF-formaat kunnen worden beheerd. Het biedt middelgrote klanten de kracht en schaalbaarheid van de bewezen InfoPrint ProcessDirector-software. Met InfoPrint ProcessDirector Express kunnen zij nu profiteren van de tientallen jaren ervaring die Ricoh heeft opgebouwd bij grotere commerciële en transactionele drukkers. Op basis van deze ervaring heeft Ricoh een versie voor het middensegment ontwikkeld van zijn bekroonde ADF-oplossing (Automated Document Factory) om te voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van een compleet nieuwe doelgroep.

Ricoh’s InfoPrint ProcessDirector Express stroomlijnt de workflow met de volgende mogelijkheden:

  • Automatiseer end-to-end afdrukbeheer met schaalbare controlefuncties voor Adobe PDF-workflows.

  • Weet op elk willekeurig moment waar elke taak en elk document zich bevindt via het eenvoudige en intuïtieve dashboard.

  • Voldoe aan regelgeving en eisen via nauwkeurige controle en auditklare rapporten

  • Verminder de operationele kosten door de bestandsvoorbereiding te versnellen dankzij integratie met tools voor kleurmanagement zoals Enfocus PitStop en Impostrip On Demand Digital Automation-software.

  • Voeg de PDF Mailroom Integrity-functie toe om verschillende PDF opdrachten te  kunnen indexeren, bewerken, splitsen, sorteren en groeperen, waarbij de integriteit ervan in stand blijft en dus aan regelgeving wordt voldoen. Optimalisatie voor postverzending maximaliseert bovendien de besparingen op verzendkosten. De software ondersteunt ook integratie met software van derden voor het automatiseren van herdrukken en tools voor geavanceerd afdrukbeheer voor alle productieomgevingen.

  • Genereer gedetailleerde rapporten en profiteer van ondersteuning voor voldoening aan serviceovereenkomsten.

“Organisaties, ongeacht hun omvang, zijn op zoek naar nieuwe hulpmiddelen om hen te helpen hun organisaties te laten groeien, om hun activiteiten te stroomlijnen en om data op geautomatiseerde wijze bij te houden en te controleren. Onze complete suite van workflowoplossingen is gericht op die doelstellingen”, zegt Gary Borgese, Director, Software Product Management, Ricoh. “Onze nieuwste aanwinst, InfoPrint ProcessDirector Express, biedt het middensegment toegang tot de belangrijkste functies en mogelijkheden die hun succes al hebben bewezen bij grotere commerciële en transactionele drukkers, met dat verschil dat de functies en mogelijkheden aangepast zijn aan hun specifieke behoeften. Hiermee zullen klanten profiteren van dezelfde voordelen die voorheen alleen beschikbaar waren voor de grote spelers.”

Andere recente aankondigingen in het Ricoh-workflowportfolio zijn:

  • InfoPrint ADF Essentials™ – een nieuw portfolio dat in april werd aangekondigd op de Noord-Amerikaanse beurs National Postal Forum en die middelgrote mailingbedrijven in staat stelt hun printactiviteiten te stroomlijnen en geautomatiseerde verwerking van post te implementeren met behoud van een hoge integriteit voor hun omgeving. Het portfolio combineert de toonaangevende InfoPrint ADF-mogelijkheden en het InfoPrint ProcessDirector-workflowplatform van Ricoh met Mail Manager-componenten van BCC Software om een compleet end-to-end pakket te bieden.

  • InfoPrint Office On-Ramp – deze nieuwe oplossing, die ook werd aangekondigd op National Postal Forum in de VS, stelt bedrijven in staat hun eenmalige ad-hocproductie van documenten te koppelen aan hun printactiviteiten. Met InfoPrint Office On-Ramp worden de duizenden handmatig geproduceerde documenten voor communicatie met de klant nu elektronisch doorgestuurd naar de ADF, die wordt aangestuurd door InfoPrint ProcessDirector.

  • Managed ADF Services – een portfolio van diensten via de cloud, dat werd aangekondigd in de VS en een primeur is voor de industrie. Dit portfolio is gebaseerd op InfoPrint ProcessDirector. Het is een volledig beheerde kant-en-klare productieworkflowoplossing die organisaties in het middensegment bewezen veiligheid en betrouwbaarheid biedt met één enkel controlepunt. Managed ADF Services zal klanten in staat stellen documenten van hoge kwaliteit te produceren en een hoge efficiëntie te realiseren in hun productie-omgeving met minimale IT-overhead en slechts een minimale investering vooraf.

  • Enhanced PDF Workflow – deze workflowfamilie stelt klanten in staat hun PDF-datastromen te optimaliseren voor hoogvolume productie, toonaangevende PDF-tools zoals Enfocus PitStop Server en Ultimate Impostrip® On Demand Digital Automation naadloos te implementeren, portbesparingen te maximaliseren, end-to-end integriteit te realiseren, geld te besparen met nieuwe inkttools en hun mogelijkheden uit te breiden om communicatie via meerdere kanalen te beheren.

Meer informatie over deze producten is beschikbaar op: http://www.infoprint.com/internet/ipww.nsf/vwWebPublished/sol_our-solutions_en

Naar begin