Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Nederland verzorgt ook documentmanagement tijdens Paralympische Spelen

Als Official Supplier van NOC*NSF was Ricoh volop betrokken bij de Olympische Spelen van 2012. NOC*NSF en het Holland Heineken House werden ontzorgd op het gebied van documentmanagement. Lees hier het persbericht.
Ook tijdens de Paralympische Spelen, die plaatsvinden van 29 augustus tot en met 9 september, ondersteunt Ricoh NOC*NSF en de Nederlandse paralympische sporters.

Door het leveren van de benodigde apparatuur en het –in nauwe samenwerking met Ricoh UK- servicen hiervan, wordt ook de thuisbasis van de Nederlandse paralympische sporters in Londen ondersteund door Ricoh. Zo zal bijvoorbeeld dagelijks The Daily Dutch geprint worden. Ook de foto’s voor de Medal Wall in het Holland House, die hopelijk net zo rijk gevuld zal worden als tijdens de Olympische Spelen, worden door Ricoh mogelijk gemaakt.

Team Ricoh
Onder de naam Team Ricoh ondersteunt Ricoh enkele topsporters in hun olympische ambities. Bas Verwijlen en Eelco Sintnicolaas hebben helaas geen medaille behaald in Londen. Laura de Vaan, wereldkampioene handbike, staat hoog in de polls voor het behalen van een medaille tijdens de Paralympics. Volg haar op Twitter en moedig haar daarmee aan; @lauradevaan.

Haar programma:
Woensdag 5 september a.s., 14.30 uur: Tijdrit
Vrijdag 7 september a.s., 14.00 uur: Wegwedstrijd

Ricoh wenst alle Paralympische sporters heel veel succes de komende weken!

Naar begin