Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Document Center Eindhoven - ’s-Hertogenbosch overgenomen

Nieuw team biedt toegevoegde waarde aan MKB-bedrijven in de regio

Eindhoven/’s-Hertogenbosch, 30 september 2013 – Ricoh Document Center Eindhoven -’s-Hertogenbosch, onderdeel van de Ricoh Nederland-organisatie, is overgenomen en heeft een volledig nieuw team. Ricoh Document Centers bieden volop toegevoegde waarde aan MKB bedrijven in de regio op het gebied van printen, document management, informatieprocessen en IT-diensten.

Ricoh Document Center Eindhoven - ’s-Hertogenbosch heeft met Erik Nijhof als directeur een zeer ervaren drijvende kracht. De afgelopen acht jaar heeft Erik diverse managementfuncties bij Ricoh Nederland vervuld, en heeft hij documentprocessen in diverse typen organisaties van dichtbij gezien en geoptimaliseerd. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe rol ‘in de regio’:
“Ik geloof in het opbouwen van langdurige relaties waarbij wederzijds inzicht en respect voor elkaars ambitie de basis vormt. Door je echt in te leven in de organisatie van de klant kun je elkaar versterken. Dit is dan ook de kracht van regionaal actief zijn. Samen met mijn team wil ik in de regio Eindhoven / ’s-Hertogenbosch waarde toevoegen aan de relatie die we hebben met onze klanten. Ze helpen om efficiënter, duurzamer en winstgevender te werken. Slimmer te werken eenvoudig gezegd.”   
De vijftien Ricoh Document Centers in Nederland zijn zelfstandige bedrijfsonderdelen binnen de landelijke Ricoh organisatie. Vanuit een local-to-local gedachte, hebben zij volop kennis van de lokale markt, en bieden ze toegevoegde waarde aan MKB-bedrijven in hun regio op het gebied van printen, document management en IT-diensten.

Naar begin