Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh lanceert Ricoh ProcessDirector Express softwaresuite voor grafimediabedrijven

Deze softwaresuite biedt grafimediabedrijven een kosteneffectieve oplossing voor de hoge integriteit en compliance die nodig zijn voor het drukken van transactionele documenten

’s-Hertogenbosch - 22 februari 2013 – Ricoh heeft vorige week tijdens de Hunkeler Innovatiedagen de lancering van Ricoh ProcessDirector Express aangekondigd. Deze softwaresuite biedt  een uitgebreid gamma aan functionaliteiten, waarmee de operationele integriteit van communicatie wordt bevorderd en documenten sneller kunnen worden geproduceerd. Hierdoor kunnen grafimediabedrijven beter inspelen op het groeiende aantal afdrukopdrachten dat nauw aan regelgeving is onderworpen en waarbij elk onderdeel in het proces foutloos moet zijn en de uitvoer moet worden bijgehouden en gedocumenteerd.

Met deze Express-versie van de ProcessDirector-softwaresuite - die oorspronkelijk ontwikkeld is voor productieomgevingen met zeer hoge volumes – maakt Ricoh de markt van transactioneel drukwerk nu ook toegankelijk voor kleine tot middelgrote grafimediabedrijven. De suite biedt inzicht en volledige controle op alle uitgaande communicatie. Bedrijven beschikken hiermee over workflowautomatisering, waarmee andere systemen geïntegreerd kunnen worden en de beveiliging en integriteit van mailings gewaarborgd kan worden in één enkele schaalbare oplossing.

Nu de regelgeving steeds strikter wordt en de relevantie en timing van documenten een steeds belangrijkere schakel in klantcommunicatie is, wordt ook inzicht en controle op alle productiefases essentieel. Grafimediabedrijven zijn met de Ricoh ProcessDirector Express-suite in staat de productieprocessen te automatiseren en bewaken. Ook is het mogelijk om handmatig op iedere stap in het productieproces in te grijpen en aanpassingen te doen.

“Grafimediabedrijven willen hun activiteiten uitbreiden en werk aannemen van hun klanten op het gebied van transactionele documenten, maar beschikken niet altijd over de nodige tools om te voldoen aan de vereisten voor regelgeving en de integriteit van afdruktaken, zoals bij het afdrukken van verordeningen van de overheid, documentatie van de zorgverzekeraar of stemkaarten voor nieuwe verkiezingen”, aldus Jean Paul Schriek, Product Marketeer Production Printing bij Ricoh Nederland. “Momenteel bestaat er  geen beproefde, kosteneffectieve oplossing om hierbij te helpen. Met de uitbreiding van de Ricoh ProcessDirector-softwaresuite met deze schaalbare instapvariant beschikken onze relaties nu over de tools die ze nodig hebben om in te spelen op de steeds veranderende vereisten voor bedrijfskritieke communicatie.”

Ricoh is pionier op het gebied van geavanceerde technologie en oplossingen voor persoonlijke communicatie, met bijvoorbeeld het Precision Marketing-concept. Met de producten en diensten van Ricoh op het gebied van output management kunnen onze klanten de performance en productiviteit van transactionele communicatie nog verder verbeteren.

Ga naar www.ricoh-europe.com/HID2013 voor meer informatie over Ricoh op de Hunkeler Innovatiedagen en de Ricoh ProcessDirector Express-suite.

Naar begin