Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Nederland en NextNovelty winnaar Gouden Giraffe (categorie Congres) met IMAGINE2012

Winnaar Gouden Giraffe

’s-Hertogenbosch, 16 april 2013 - Op maandagavond 15 april  2013 werden Ricoh Nederland en NextNovelty uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Giraffe Award 2013 in de categorie Congres. Dit gebeurde tijdens een groots opgezette feestavond in het Taets Art and Event Park in Zaandam. NextNovelty won de Gouden Giraffe voor de organisatie van het evenement IMAGINE2012, Connecting the Dots in opdracht van Ricoh Nederland. Dit evenement was de aftrap van een grootschalige marketingcampagne en vormde tevens de Nederlandse lancering van de nieuwe wereldwijde merkboodschap ‘imagine. change’. Positionering van Ricoh als kennisleider op het gebied van documentmanagement en IT was de onderliggende doelstelling.

IMAGINE2012 - Connecting the Dots, vormde een reeks aan events, workshops, business sessies en content. Daarnaast was het de Nederlandse aftrap van de wereldwijde implementatie van Ricoh’s nieuwe merkboodschap imagine. change.  In IMAGINE2012 kwamen business, technologie en kunst als een drie-eenheid samen met als doel de bezoeker te inspireren en informeren over de invloed en mogelijkheden van technologie op organisaties en de maatschappij. Veranderingen komen immers voort uit verbeeldingskracht en dromen. Vanuit dezelfde invalshoek en vanuit Ricoh’s merkboodschap is het evenement neergezet: inspirerend en innovatief.

De jury was lovend over IMAGINE2012. “Dankzij de samenwerking tussen opdrachtgever en bureau, waarbij de eerste ideeën de verwachtingen van de opdrachtgever overtroffen en ook het resultaat groter was dan aanvankelijk gedacht, heeft het begrip congres een nieuwe lading gekregen en is het begrip eigenlijk opnieuw uitgevonden”, aldus de jury van de Gouden Giraffe.

Samenwerkende partijen
Ricoh Nederland vroeg NextNovelty voor de organisatie van dit evenement dat plaatsvond in april 2012, vanwege de ervaring met live communicatie en de eigenheid waarop NextNovelty eerder soortgelijke evenementen organiseerde.
IMAGINE2012 is gerealiseerd dankzij een samenwerking tussen sterke partners: NextNovelty (eventconcept & -management), The Others (design), Perfect Blue & CRM Factory (website), bArt/Digitale Werkplaats (kunst), Oogenlust (interieur), Bourgonje (licht & geluid), Maison van den Boer (catering) en vele anderen. IMAGINE2012 vond plaats in het voormalig Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch. Deze voormalige fabriekshal werd volledig op maat omgebouwd tot pop-up art gallery en evenementenlocatie met interactieve kunstwerken, flexwerkplekken, workshopruimtes, een loungegedeelte, bar, mediacorner en een plek waar live kunst werd gemaakt. Het toppunt was het congres voor genodigden ‘IMAGINE2012 The Event’ op 5 april 2012.

De opvolger van IMAGINE2012 – imagine. change. 2013- vindt plaats op 23 mei a.s.
Meer informatie op www.imaginechange.nl

Naar begin