Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh ontvangt CompTIA Managed Print Services Trustmark

Ricoh eerste organisatie met hoofdkantoor buiten Noord-Amerika die kwalificatie ontvangt

’s-Hertogenbosch, 4 september 2013 – Ricoh heeft het CompTIA Managed Print Trustmark ontvangen van CompTIA, de non-profitorganisatie voor informatietechnologie (IT). Het betrouwbaarheidskenmerk is recentelijk aan Ricoh uitgereikt tijdens een ceremonie in Tokio. Sergio Kato, Associate Director en Deputy General Manager van de Business Solutions Group van Ricoh kreeg de prijs overhandigd van Dennis Kwok, Vice President van CompTIA voor de regio Asia Pacific.

Het CompTIA Managed Print Trustmark wordt uitgereikt aan organisaties in de Managed Print Services-branche met een buitengewone dienstverlening aan en communicatie met klanten. Het betrouwbaarheidskeurmerk is door CompTIA ontwikkeld in samenwerking met deskundigen en leiders uit de branche en heeft ten doel om organisaties te onderscheiden die goed presteren op de vlakken integriteit en dienstverlening met duurzame kwaliteit. Het keurmerk is speciaal bedoeld voor organisaties die printdiensten op locatie bieden via een model met managed services.

“Wij zijn erg blij met deze met deze onderscheiding”, zegt Mark Boelhouwer, CEO Ricoh Nederland. 20130904 CompTIA“Deze kwalificatie geeft aan dat onze aanpak om klanten te helpen met het ontwikkelen van een strategie voor verbetering van documentprocessen werkt. CompTIA staat bekend om zijn grondige evaluatieproces waarmee de kandidaten worden beoordeeld. Juist daarom zijn we vereerd met deze onderscheiding.”

Nancy Hammervik, Senior Vice President van Industry Relations bij CompTIA: “Dit keurmerk staat voor deskundigheid, vertrouwen en kwaliteit in de branche. Organisaties die in aanmerking komen voor de onderscheiding ondergaan een streng evaluatieproces. Deze onderscheiding betekent dat Ricoh voldoet aan de eisen die worden gesteld in de IT-branche, of deze eisen zelfs overtreft.”

Voor het verkrijgen van het CompTIA Managed Print Trustmark zijn zowel interne als externe activiteiten van Ricoh geëvalueerd. Het gaat hierbij om activiteiten gericht op interne procedures en de omgang van klanten en potentiële klanten. Ricoh is de eerste organisatie met het hoofdkantoor buiten Noord-Amerika die deze kwalificatie ontvangt.

Over CompTIA
CompTIA is de spreekbuis voor de wereldwijde branche van de informatietechnologie (IT). Het lidmaatschap van CompTIA is gereserveerd voor de meest innoverende bedrijven en voor professionals die ervoor zorgen dat organisaties maximaal profijt halen uit hun technologieinvesteringen. CompTIA streeft ernaar de groei van de branche te stimuleren via opleidingen, marktonderzoek, netwerkevenementen, professionele certificaten en het bevorderen van algemeen beleid. Meer informatie vindt u op http://www.comptia.org/home.aspx, http://www.facebook.com/CompTIA en twitter.com/comptia.

Over Ricoh’s Managed Document Services
Ricoh beschikt over unieke middelen om haar klanten te helpen een alomvattende strategie voor verbetering van documentprocessen ten uitvoer te brengen, waarbij de MDS-aanpak (Managed Document Services) wordt gehanteerd voor kostenvermindering en potentiële omzetverhoging. Met haar beproefde methode (Begrip, Verbetering, Transformatie, Beleid en Optimalisatie) kan Ricoh de belangrijkste processen van een organisatie vaststellen en deze afstemmen op diensten waarmee klanten meetbare en duurzame bedrijfsresultaten kunnen behalen. De kennis die Ricoh heeft opgedaan door duizenden implementaties, biedt ook inzicht in de belangrijkste problemen waarvoor bedrijven zich in het huidige ondernemingsklimaat zien gesteld, zoals: kostenbeheersing, milieuduurzaamheid, gegevensbeveiliging en -beleid, efficiency van bedrijfsprocessen, veranderingsmanagement binnen de onderneming, productiviteit van informatiewerkers (iWorkers), optimalisering van de informatie en strategische infrastructuur. Door dit waardevolle inzicht kan de eerste stap in het proces 􀀀 Begrip 􀀀 worden bespoedigd, zodat klanten eerder kunnen beginnen aan de fase van Verbetering en zodoende zo snel mogelijk kunnen profiteren van de resulterende voordelen.

Over Ricoh
Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare scanoplossingen voor kantooromgevingen, production printing, documentmanagement systemen en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2012 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.924 miljard yen (ongeveer 20 miljard USD).

Het grootse deel van de omzet van het bedrijf wordt behaald uit producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh ontwikkelt en produceert daarnaast bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het bedrijf staat bekend om de hoge technologische kwaliteit, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh organisaties de manier waarop ze werken te transformeren en te optimaliseren, en daarbij gebruik te maken van de collectieve verbeeldingskracht van hun medewerkers.

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Naar begin