Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Topmannen Ricoh en Burgemeester Rombouts onthullen kunstwerk Renee van Leusden in nieuw hoofdkantoor Ricoh

20130419 Onthulling’s-Hertogenbosch, 19 april 2013 – Gisteren bezocht de internationale top van het wereldwijde Ricoh-concern het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Hoogtepunt daarbij was de onthulling van een kunstwerk van de Bossche beeldhouwer Renee van Leusden door de top van het bedrijf en burgemeester Rombouts in het bijzijn van vele medewerkers.

20130419Het kunstwerk, genaamd ‘Dynamic’ symboliseert de mens achter het Japanse bedrijf en is in opdracht van Ricoh Nederland ter gelegenheid van het nieuwe hoofdkantoor in het Paleiskwartier ontworpen en gemaakt.

Mr. Shiro Kondo, Executive Chairman van Ricoh Company uit Tokyo en Akira Oyama, CEO van Ricoh Europe onthulden na een toespraak samen met burgemeester Rombouts en de directie van Ricoh Nederland (Carol Dona, Executive Chairman en Mark Boelhouwer, CEO) het bronzen kunstwerk. Renee van Leusden lichtte daarbij haar werk toe, waarmee ze anderhalf jaar geleden startte, en dat gisteren in het bijzijn van vele Ricoh medewerkers en de nationale en internationale bedrijfstop werd onthuld.

Burgemeester Rombouts bedankte de directie van Ricoh Company en Ricoh Nederland, als belangrijke werkgever in de region, voor hun keuze ‘s-Hertogenbosch als vestigingsplaats van het nieuwe hoofdkantoor van Ricoh, te behouden.

Meer informatie over Renee van Leusden en haar werk via www.reneevanleusden.nl

Naar begin