Pop Up Office van Ricoh opent deuren tijdens Topshelf Open

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Pop Up Office van Ricoh opent deuren tijdens Topshelf Open

-David Ferrer verricht officiële openingshandeling-

’s-Hertogenbosch, 16 juni 2014 - Een primeur voor het Topshelf Open, het bekende ATP/WTA grastennistoernooi in Rosmalen dat deze week plaatsvindt. Ricoh, gespecialiseerd in document management en IT services én partner van het toernooi, opent namelijk voor het eerst een Pop Up Office. Het compleet ingerichte tijdelijke kantoor op het toernooi is voorzien van de meest moderne faciliteiten op het gebied van flexibel, mobiel en digitaal (samen)werken. Vanaf nu is even werken of (video)vergaderen tussen de wedstrijden door de normaalste zaak van de wereld. De nummer zeven van de ATP wereldranglijst, David Ferrer, verrichtte samen met Sjeng Schalken de openingshandeling.

20140617 Ferrer opent pop-up office

Toernooidirecteur Marcel Hunze is blij met de komst van de ‘Pop Up Office’. “We zijn verheugd dat we vandaag samen met David Ferrer en Sjeng Schalken dit bijzondere tijdelijke kantoor hebben mogen openen. We merkten dat er bij bezoekers en sponsoren vraag was naar een kwalitatieve ruimte waar men tijdens het toernooi kan vergaderen of even in alle rust kan werken. Op deze manier kunnen we onze gasten en sponsoren nóg meer faciliteiten bieden dan we al deden. De Pop Up Office heeft een grote vergaderzaal die voorzien is van hightech digitale presentatiemiddelen en de mogelijkheid om te video-vergaderen. Daarnaast zijn er vijf compleet ingerichte ‘plug and play’ werkplekken die volgens de laatste technologische normen zijn ingericht. Hiermee kunnen we zowel gezelschappen als individuen een ruimte bieden om te vergaderen of te werken. En het leukste? Deze service kan kosteloos worden gereserveerd.”

Ricoh richt zich steeds verder op een brede vorm van dienstverlening waarmee informatie, in analoge (print) en digitale vorm ontsloten wordt. Met oplossingen op het gebied van document management, digitalisering, slimme software en flexibel werkplekbeheer onderstreept het Pop Up Office dat altijd en overal kunnen werken, en vooral voor altijd en overal toegang hebben tot de juiste informatie, de toekomst is.

Ricoh is als Platinum Partner van de ATP Tour en als Partner van Topshelf Open ambassadeur van de tennissport. Op Topshelf Open wordt naast het Pop Up Office ook het document management voor de organisatie verzorgd. Dit wordt geheel CO2 neutraal gedaan.
Meer informatie: www.ricoh.nl

Naar begin