Ricoh optimaliseert IT-services portfolio

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh optimaliseert IT-services portfolio

‘s-Hertogenbosch, 18 maart 2014 - Ricoh heeft haar portfolio van IT-services geoptimaliseerd om op internationale schaal diensten te bieden die nog beter zijn afgestemd op de individuele behoeften van kleine, middelgrote en grote organisaties. Het IT-services portfolio omvat externe cloud-gebaseerde diensten die op EMEA-niveau kunnen worden ingezet en waarmee het mogelijk is om activiteiten van klanten te ondersteunen in meerdere landen. Bedrijven hebben bovendien eenvoudig toegang tot het complete technologieportfolio van Ricoh met tools voor printen, projectie, communicatie en meer.

Voor grote klanten biedt Ricoh de Integrated IT Lifecycle Services: diensten voor de aangepaste inrichting van essentiële IT-infrastructuur en outsourced ondersteuning, zodat IT- teams van bedrijven zich kunnen focussen op hun eigen strategische doelen. Voor kleine en middelgrote organisaties heeft Ricoh Office as a Service  met gestandaardiseerde en configureerbare IT-apparatuur, software en ondersteuning via maandabonnementen. Ricoh kan hierbij het beheer van de IT-systemen rondom de werkplek uit handen nemen. Het is tevens mogelijk om de geleverde IT-voorzieningen te koppelen aan de bestaande interne infrastructuur.

Ricoh maakt bij het inrichten van de IT-services gebruik van een sterk vast Europese netwerk van partners, onderhoudstechnici, technische consultants en servicedesks.

De IT-services van Ricoh kunnen eenvoudig worden uitgebreid met oplossingen voor het optimaliseren van documentprocessen. Managed document services, door Ricoh gehoste cloud computing-diensten en diensten voor production printing stellen bedrijven in staat om eenvoudiger informatie te delen, slimmer te kunnen werken en effectiever in te kunnen spelen op de behoeften van klanten.

20140318 IT Services

Rick Haas, Business Manager IT Services bij Ricoh Nederland

Rick Haas, Business Manager IT Services bij Ricoh Nederland: “Technologie gestuurde veranderingen zullen in rap tempo verder toenemen, en Europese organisaties zullen hun digitale transformatie steeds verder doorvoeren. Hierdoor zijn meer geavanceerde en geïntegreerde IT-services cruciaal. Met ons verbeterde IT-services portfolio kunnen organisaties, groot en klein, de ondersteuning van hun netwerkinfrastructuur voor apparaten, beeldverwerking en communicatie toevertrouwen aan Ricoh. Tegelijkertijd kunnen ze zich focussen op de kernactiviteiten van hun bedrijf en zich voorbereiden op de toekomst.”

Meer informatie over het IT-services aanbod van Ricoh vindt u op www.ricoh.nl/werkplek

Naar begin