Ricoh sluit samenwerkingsovereenkomst met Onderwijs Inkoop Groep

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh sluit samenwerkingsovereenkomst met Onderwijs Inkoop Groep

s-Hertogenbosch, 15 december 2014 - Ricoh en Onderwijs Inkoop Groep (OIG) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor afdrukapparatuur en Visual Communication-oplossingen, zoals interactieve displays en projectoren. Met deze overeenkomst is Ricoh voorkeursleverancier voor de 1.400 primaire onderwijsinstellingen die lid zijn van OIG. Deze instellingen kunnen daardoor profiteren van scherpe inkooptarieven voor afdrukapparatuur en audio- visuele middelen van Ricoh en zich op dit vlak professionaliseren.

Onderwijs Inkoop Groep is een inkooporganisatie die de belangen behartigt van primaire onderwijsinstellingen in Nederland. De organisatie biedt haar leden inkoopbegeleiding, inkoopscans en een inkoopcollectief aan, onder andere op het gebied van schoolmaterialen, schoonmaak en dus ook automatisering. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine onderwijsinstellingen zich verder professionaliseren, zonder zelf tijd te hoeven investeren in inkoopprocessen. Het komende jaar wil Onderwijs Inkoop Groep groeien naar een ledenbestand van 2.500 leden.

Michiel Koelewijn, eigenaar van Onderwijs Inkoop Groep: "We zijn blij met dit partnership omdat Ricoh al jarenlang een stabiele en sterke speler is in de markt. De condities zijn bijzonder goed waardoor we scholen in Nederland niet alleen op het dossier afdrukapparatuur, maar ook met digitale borden en projectoren veel kunnen brengen qua kennis en qua besparing. Inmiddels participeren 1.400 van de inmiddels 7.000 basisscholen in ons inkoopcollectief.“

Michiel Bonte, Commercial Manager Regional Markets bij Ricoh Nederland: "Ricoh is erg verheugd over deze samenwerking. Het primair onderwijs moet en wil efficiënter en innovatiever gaan werken en wij vinden het belangrijk dat onderwijsinstellingen de kans krijgen zich op dit gebied te ontwikkelen en professionaliseren. Dankzij de samenwerkingsovereenkomst tussen Ricoh en Onderwijs Inkoop Goep worden, naast onze innovatieve afdrukapparatuur, ook digitale borden en projectoren voor zowel grote als kleine onderwijsinstellingen toegankelijk. "

Naar begin