Ricoh wederom gecertificeerd als Top Employer

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh wederom gecertificeerd als Top Employer

’s-Hertogenbosch, 13 maart 2014 - Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement, is door het Top Employers Institute wederom gecertificeerd vanwege zijn uitmuntende arbeidsvoorwaarden.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Het Instituut maakte gisteren de resultaten bekend van zijn jaarlijkse onderzoek naar de arbeidsomstandigheden van belangrijke werkgevers in Nederland.  Ricoh heeft de exclusieve certificering Top Employers Nederland 2014 ontvangen, een officiële erkenning voor het uitstekende personeelsbeleid.

Het Top Employersproces omvat een streng onderzoek, waarbij werkgevers beoordeeld worden op de volgende criteria: Primaire arbeidsvoorwaarden, Secundaire arbeidsvoorwaarden, Training & Ontwikkeling, Carrièremogelijkheden, Cultuurmanagement. Om het proces verder te valideren, worden alle verstrekte antwoorden vervolgens aan een onafhankelijke audit onderworpen.

Brian Berkouwer, HR Director bij Ricoh Nederland: “We zijn erg trots dat we ook dit jaar het keurmerk ‘Top Employer 2014’ hebben ontvangen. Een goed en vooral innovatief HR-beleid is voor Ricoh belangrijk We willen continu uitdaging bieden aan bestaande en nieuwe medewerkers. Samenwerking waarbij de klant centraal staat, innovatie, engagement, ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid zijn voor ons dan ook onderwerpen, waar we veel aandacht aan besteden. Als dat ook de komende jaren weer bekroond mag worden met het keurmerk, is dat een mooie kroon op ons werk, maar belangrijker is dat onze werknemers dit blijven waarderen en ervaren!”

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers www.top-employers.com

Naar begin