Jetmail en Jetsign kiezen voor Ricoh

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Jetmail en Jetsign kiezen voor Ricoh

20151022 Jetmail thumbnail’s-Hertogenbosch, 22 oktober 2015 – Zusterbedrijven Jetmail en Jetsign uit Hillegom schaften onlangs twee nieuwe kleurenproductiesystemen van Ricoh aan: Pro C9110 en Pro C7100X. “Met Ricoh halen we een nieuw printermerk in huis. We moderniseren ons printerpark met de twee nieuwe digitale kleurenproductiesystemen”, zegt Jetmail directeur Tim Corsmit. “De techniek heeft niet stilgestaan. Daarom namen we afscheid van onze kleurenprinters van vijf jaar en ouder. Onze nieuwe Ricoh-aanwinsten leveren een betere prijs/prestatie verhouding. De afdrukkwaliteit en productiviteit zijn hoog, de systemen zeer flexibel en minder storingsgevoelig en de prijs per afdruk is zeer concurrerend. Wij ervaren dat Ricoh met deze nieuwe generatie kleurenproductiesystemen vooroploopt en hebben er vertrouwen in dat dit ons veel profijt gaat opleveren”. 

Adrie Hoogeveen, directeur van Jetsign vervolgt: “We kozen bij de Pro C7100X voor een uitvoering met een vijfde kleur waarmee we een transparante laag of dekwit kunnen aanbrengen. Op de Pro C9110 beschikken we over veel in- en uitvoercapaciteit. In Hillegom staat dan ook de langste Ricoh Pro C9110 van Nederland. Ook investeerden we in finishingoplossingen zoals een bookletmaker met de mogelijkheid van squarefold afwerking voor rechte ruggen in boekproducten. Op de Ricoh Pro C9110 kunnen we binnen het formaat 70 x 33 cm dubbelzijdig in kleur printen. Wat ook belangrijk is, is dat de systemen automatisch supplies en toners bestellen en dat het onderhoud zo valt uit te voeren dat de systemen nauwelijks stil staan. Door een lagere service-interval gaan onze productie en ons rendement omhoog”.

De nieuwe Ricoh kleurenproductiesystemen maken onderdeel uit van het centrale printerpark waar zowel Jetmail als Jetsign als zelfstandig opererende zusterbedrijven hun full colour prints op produceren.

Sander Sondaal, directeur Production Printing van Ricoh Nederland: “Vorig jaar november introduceerden we de Ricoh Pro C7100X- en Ricoh Pro C9100-serie kleuren productiesystemen in ons gloednieuwe Customer Experience Centre in Telford, Engeland. Daar demonstreren we end-to-end het volledige production printing hardware- en softwareportfolio van Ricoh. Dit gebeurt in het hart van onze Europese productiefaciliteit en het R&D-centrum voor inkjet en andere industriële toepassingen. De investeringen in het Customer Experience Centre en ons productportfolio zijn een bevestiging van onze toewijding aan de professionele printmarkt. We willen bedrijven helpen hun toegevoegde waarde te verhogen en het productieproces te optimaliseren. Inmiddels zijn veel organisaties overtuigd van onze toegevoegde en we zijn dan ook erg trots dat nu ook Jetmail, één van de grootste DM-specialisten in Nederland, voor Ricoh heeft gekozen.”

Naar begin

| Beeldmateriaal |

Beeldbijschrift: (vlnr) Adrie Hoogeveen (Jetsign), Tim Corsmit en Louis de Jong (beiden Jetmail)
Beeld (vrij van rechten) gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto

| Over Ricoh |
Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen. 

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19.6 miljard USD). 

| Over Jetmail en Jetsign |
Jetmail heeft zich in 28 jaar ontwikkeld tot een specialist in direct en transactiemail, kortweg DM en TM. Met een verwerkingscapaciteit van 2 miljoen mailings per dag behoort Jetmail tot de grootste spelers op de Europese markt. Jetsign is een veel jonger bedrijf en opgericht in 2014. Jetsign is specialist op de gebieden: design, DTP, print- en drukwerkproducties, alsmede groot formaat printen en oplossingen voor binnen- en buitenreclame. Beide volledig zelfstandig opererende zusterbedrijven maken gebruik van elkaars productenportfolio’s. Dat doen zij onder de noemer ‘Mail, Sign en More’ vanuit een modern bedrijfspand van 10.000m² in Hillegom. 

Meer informatie: www.jetmail.nl en www.jetsign.nl.

Voor meer informatie: 
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons! 
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl
Blog:  WerkTrends.nl  


Naar begin