Ricoh debuteert op FESPA Digital 2016

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh debuteert op FESPA Digital 2016

’s Hertogenbosch, 16 december 2015 – Ricoh presenteert voor het eerst zijn groeiende portfolio aan production printing oplossingen op FESPA Digital. De beurs vindt plaats van 8 tot 11 maart 2016 in Amsterdam RAI. Bezoekers kunnen de nieuwe MP CW2201SP kleuren grootformaat MFP voor CAD/GIS en grafische toepassingen bewonderen, evenals de Ricoh Pro™ L4100-serie grootformaat latexprinters.

Ricoh zal ook het met een BLI-award bekroonde Pro™ C7100X kleuren losblad productiesysteem presenteren, dat is uitgerust met een vijfde kleurstation voor transparante en witte toner. 

“Ricoh is al ruim 30 jaar een pionier in het ontwikkelen van printkoptechnologie en we benutten onze focus op R&D om tegemoet te komen aan de wensen van de industrie”, aldus Huib Kolen, Manager Business Development, Ricoh Nederland. “De Pro™ L4100 en de Pro™ C7100X zijn in het bijzonder ontworpen met het oog op de wensen van de snel veranderende sector. We hebben inmiddels een uitgebreid internationaal bestand van klanten die kiezen voor de betrouwbare en kostenbesparende oplossingen van Ricoh.”

“Steeds meer printbedrijven worden “one stop shops” die een breed portfolio aanbieden. We zien ook een groeiende behoeften bij bedrijven voor het optimaliseren van het productieproces met softwareoplossingen zoals web-to-print en kleurmanagement.”

De nieuwe MP CW2201SP grootformaat MFP biedt de beste geautomatiseerde workflow in zijn klasse. Het bevat Ricoh’s zeer betaalbare op pigment gebaseerde Liquid GelTM inkttechnologie om af te drukken op ongestreken papier, postermateriaal of blueback papier. Dit maakt de MP CW2201SP veelzijdig en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen.

De Ricoh Pro L4100-serie is voorzien van de nieuwste generatie van Ricoh’s eigen Piezo-printkoppen met een variabele druppelgrootte. Zo kunnen er duurzame afdrukken gemaakt worden voor binnen- en buitentoepassingen. Een ander belangrijk voordeel is de geringe milieubelasting; de printers verbruiken 50% minder stroom dan de vergelijkbare modellen op de markt. De Pro L4100-serie verwerkt een scala aan media, van PVC tot papier en textiel. 

“Ricoh biedt totaaloplossingen en breidt zijn portfolio snel uit. De innovatieve producten en diensten zijn ontworpen om onze klanten te helpen alles uit hun bedrijf te halen”, voegt Kolen toe. “De nieuwe oplossingen, die we zullen presenteren op FESPA Digital, zijn meer dan een uitbreiding van de productserie. Ze bieden professionele kwaliteit en nieuwe toepassingen voor een efficiënte productie. We nodigen iedereen graag uit om dit te komen bewonderen op onze stand.” 

Kaarten voor Fespa Digital zijn te bestellen via de website van Ricoh.

Naar begin

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor kantooromgevingen zoals printing, documentmanagement, production printing en IT- en outsourcingsdiensten. Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2015 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.231 miljard yen (ongeveer 18.5 miljard USD). 

Het grootse deel van de omzet is afkomstig uit producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh ontwikkelt en produceert daarnaast award-winning digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Ricoh staat bekend om de hoge technologische kwaliteit, de sterke klantenservice, het dichte servicenetwerk en initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh organisaties de manier waarop ze werken te veranderen en te optimaliseren, en daarbij gebruik te maken van de collectieve verbeeldingskracht van hun medewerkers.

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie:
Ricoh Nederland B.V.
Gineke Wilms, Manager Corporate Communications
T. 073 - 645 27 19 M. 06 - 46 18 35 66
E: Gineke.wilms@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: facebook.com/ricohnederland
YouTube: youtube.com/ricohnl
Blog: WerkTrends.nl

Naar begin