Ricoh introduceert flexibel videocommunicatieplatform tijdens ISE 2015

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh introduceert flexibel videocommunicatieplatform tijdens ISE 2015

’s-Hertogenbosch, 22 januari 2015 – Ricoh is dit jaar voor de eerste keer aanwezig tijdens Integrated Systems Europe. De beurs, gericht op AV en systeemintegratie, vindt plaats op 10, 11 en 12 februari in Amsterdam RAI. Met zo’n 50.000 verwachte bezoekers uit meer dan 140 landen, is de ISE de best bezochte beurs in de professionele AV branche. Ricoh neemt de bezoeker mee in de mogelijkheden van haar unified communication- en AV oplossingen, en introduceert er haar nieuwe videocommunicatieplatform.

Het centrale thema van de stand van Ricoh is samenwerking. Immers, organisaties veranderen continu en de complexiteit van de bedrijfsvoering neemt toe, met meer mensen met verschillende achtergronden, meer informatiestromen en meer mogelijkheden om met elkaar te samenwerken. Vooral in deze moderne tijden, waarin organisaties zijn verspreid over meerdere locaties in diverse landen en waar steeds meer organisaties vormen van flexibele werkstijlen omarmen, is contact tussen mensen essentieel om het dagelijkse werk zo goed mogelijk uit te voeren. Het is voor iedere organisatie een uitdaging om hen maximaal te faciliteren, om uiteindelijk het meeste voordeel te behalen uit de samenwerking. Daar bieden de oplossingen van Ricoh vele mogelijkheden toe.

Zo introduceert Ricoh tijdens de beurs een nieuw flexibel videocommunicatieplatform, Cloud2Meet. Met dit platform kunnen gebruikers via virtuele meeting rooms via verschillende systemen met elkaar communiceren. Hierdoor kunnen videocommunicatiesystemen van verschillende aanbieders eenvoudig met elkaar verbinden. Hierdoor wordt samenwerken en communicatie nog eenvoudiger. Tegelijk is de integratie van oudere met nieuwe systemen goedkoper. Daarnaast laat Ricoh op haar stand (Hal 9, stand B110) haar Unified Communication-systemen zien, als ook de Interactive Whiteboard-toepassingen en de geheel vernieuwde projectoren line-up.

Om de mogelijkheden te duiden, deelt Ricoh haar stand in drie verschillende zones in, met elk een andere focus:

  • Zone 1 (interactivity) laat het complete videocommunicatie-portfolio zien.
  • In Zone 2 (mobility) worden demonstraties van de unified communication systemen gegeven.
  • Zone 3 (interoperability) laat het nieuwe flexible videocommunicatieplatform Cloud2Meet zien.

Een gratis entreeticket voor de beurs is aan te vragen via http://inspiratie.ricoh.nl/ISE2015 . Beursbezoekers die zich via Ricoh hebben ingeschreven, maken iedere beursdag kans op onder meer een Ricoh Theta 360. De stand van Ricoh is te vinden in hal 9, standnummer B110. Meer informatie over ISE 2015 is te vinden op www.iseurope.org.

Naar begin

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT- en outsourcingsdiensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio, het bedrijf is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2013 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD), gebaseerd op de IFRS accounting norm.

Het grootse deel van de omzet van het bedrijf komt uit producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh ontwikkelt en produceert daarnaast hoogwaardige digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Ricoh staat bekend om de hoge technologische kwaliteit, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh organisaties de manier waarop ze werken te veranderen en te optimaliseren, en daarbij gebruik te maken van de collectieve verbeeldingskracht van hun medewerkers.

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie:
Ricoh Nederland B.V.
Gineke Wilms, Corporate PR & Reputations Manager
T. 073 - 645 27 19 M. 06 - 46 18 35 66
E: Gineke.wilms@ricoh.nl

Volg ons!
Twitter: @RicohNL
Facebook: facebook.com/ricohnederland
YouTube: youtube.com/ricohnl
Blog: ricohblog.nl

Naar begin