Ricoh Nederland als Partner aangesloten op Outsourcing Hub

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Nederland als Partner aangesloten op Outsourcing Hub

Amsterdam/‘s-Hertogenbosch, 14 april 2015 –Ricoh Nederland is als een van de eerste ICT-dienstverleners in Nederland aangesloten op Outsourcing Hub, het onafhankelijke online platform dat ICT-serviceproviders en uitbesteders bij elkaar brengt.

Dankzij Outsourcing Hub kunnen afnemers van ICT-diensten en ICT-serviceproviders elkaar in een eerder stadium vinden. Doordat de partijen elkaar sneller en beter kunnen leren kennen, wordt de kans op een echte match flink vergroot. Het doel is succesvolle ICT-outsourcing, met betere matches, waarbij de benodigde effort en kosten voor alle betrokken partijen omlaag gaan.

Henk Pater, oprichter: “Outsourcing Hub is misschien wel het beste te vergelijken met een datingsite, maar dan wel een waarbij je niet door tientallen profielen met gephotoshopte foto’s en gladde verhalen hoeft te worstelen. De match tussen ICT-serviceprovider en ICT-uitbesteder wordt op onze ‘datingsite’ gemaakt op basis van informatie en criteria die door alle providers zijn ingegeven. Dit wordt gekoppeld aan de informatie en de criteria die door de uitbesteder worden gehanteerd. Je ziet dus als uitbesteder alleen de voor jou relevante kandidaten.”

Herman Keijsers, Director IT & Outsourcing Services bij Ricoh Nederland is enthousiast over het nieuwe concept. “Door de samenwerking met Outsourcing Hub en door het laagdrempelige karakter kan een uitbesteder in een vroegtijdig stadium inventariseren welke providers geschikt zijn. Dat betekent dat we eerder en ook veel gerichter met elkaar in gesprek kunnen gaan. Dat doet wat met de kwaliteit van het selectieproces en de uiteindelijke uitbesteding. Daar komt nog eens bij dat door bijvoorbeeld een deel van de standaard RFI- vragen en -antwoorden te automatiseren, een deel van de selectieprocedure significant sneller en efficiënter kan worden doorlopen. Dat is voor alle partijen prettig.”

Naar begin

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT- en outsourcingsdiensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio, het bedrijf is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2013 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD), gebaseerd op de IFRS accounting norm.

Het grootse deel van de omzet van het bedrijf komt uit producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh ontwikkelt en produceert daarnaast hoogwaardige digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Ricoh staat bekend om de hoge technologische kwaliteit, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh organisaties de manier waarop ze werken te veranderen en te optimaliseren, en daarbij gebruik te maken van de collectieve verbeeldingskracht van hun medewerkers.

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie:
Ricoh Nederland B.V.
Gineke Wilms, Corporate PR & Reputations Manager
T. 073 - 645 27 19 M. 06 - 46 18 35 66
E: Gineke.wilms@ricoh.nl

Volg ons!
Twitter: @RicohNL
Facebook: facebook.com/ricohnederland
YouTube: youtube.com/ricohnl
Blog: ricohblog.nl

Naar begin