Ricoh Unified Communication System P3500 wint iF Design Award 2015

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Unified Communication System P3500 wint iF Design Award 2015

‘s-Hertogenbosch, 19 februari 2015 - Ricoh heeft recent de iF Design Award 2015 in ontvangst mogen nemen voor het Ricoh Unified Communication System P3500.

IF Award 2015 UCS P3500

De iF Design Award is een eervolle prijs die sinds 1953 door iF International Forum Design GmbH wordt uitgereikt. De winnende producten worden internationaal erkend, gewaardeerd en geroemd om hun hoogstaande design.

Bekroond product
Het Ricoh Unified Communication System P3500 is een videovergadersysteem voor vergaderen op afstand, gebaseerd op het idee om altijd en overal met iedereen kunnen communiceren en te kunnen samenwerken. Het systeem laat zich erg eenvoudig bedienen en heeft een  groothoekcamera met zoomfuncties die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld om alle deelnemers van een vergadering in beeld te krijgen of om in te zoomen op een document. Doordat het systeem klein en compact is, kan het eenvoudig overal mee naartoe worden genomen en ook buiten kantoor direct verbinding maken met het internet.

Het Ricoh Unified Communication System P3500 is onderdeel van Ricoh’s Communication Services portfolio, dat professionals ondersteunt in digitaal samenwerken en het optimaal uitwisselen van informatie.

Voor meer informatie over de iF Design Award: http://www.ifdesign.de/index_e

Naar begin

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT- en outsourcingsdiensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio, het bedrijf is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2013 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD), gebaseerd op de IFRS accounting norm.

Het grootse deel van de omzet van het bedrijf komt uit producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh ontwikkelt en produceert daarnaast hoogwaardige digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Ricoh staat bekend om de hoge technologische kwaliteit, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh organisaties de manier waarop ze werken te veranderen en te optimaliseren, en daarbij gebruik te maken van de collectieve verbeeldingskracht van hun medewerkers.

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie:
Ricoh Nederland B.V.
Gineke Wilms, Corporate PR & Reputations Manager
T. 073 - 645 27 19 M. 06 - 46 18 35 66
E: Gineke.wilms@ricoh.nl

Volg ons!
Twitter: @RicohNL
Facebook: facebook.com/ricohnederland
YouTube: youtube.com/ricohnl
Blog: ricohblog.nl

Naar begin