Ricoh zestien keer onderscheiden door Buyers Laboratory

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh zestien keer onderscheiden door Buyers Laboratory

Ricoh onderscheiden voor Outstanding Achievement in Innovation, A3 MFP Line of the Year 2015, A3 MFP Line of the Year for Energy Efficiency en 13 Pick Awards 

’s-Hertogenbosch, 23 januari 2015 – Ricoh is maar liefst zestien keer onderscheiden in de Winter Pick Awards 2015 van Buyers Laboratory LLC (BLI). Ricoh ontving onder andere de prijs voor ‘Outstanding Achievement in Innovation’ voor het slimme bedieningspaneel, de ‘A3 MFP Line of the Year for Energy Efficiency’ en de ‘A3 MFP Line of the Year’. Deze onderscheidingen, toegekend door de ervaren technici en redacteuren van BLI, zijn een erkenning voor de uitstekende prestaties die de gekozen modellen binnen hun categorie hebben laten zien tijdens de uitvoerige labtesten van BLI.

20150122 - Ricoh zestien keer onderscheiden door Buyers Laboratory

David Sweetnam, Head of EMEA Research and Lab Services, BLI :“Twee keer per jaar reiken we onze 'Pick' awards uit en jaarlijks onze awards voor Line of the Year en Outstanding Achievement. Met deze awards laat BLI zijn waardering blijken voor de producten die in onze labtesten buitengewone prestaties hebben geleverd. We hebben nog niet eerder in één 'Pick'-seizoen, en verdeeld over zoveel verschillende producttypen, zoveel awards toegekend aan één leverancier. Dat zegt iets over het harde werk en de innovaties in de ontwikkeling van Ricoh’s productreeks. Vooral de twee 'Line of the Year'-awards zijn een erkenning voor het niveau van het productportfolio van Ricoh op het gebied van uitzonderlijke betrouwbaarheid, superieure productiviteit, beeldkwaliteit, krachtige beveiligingsfuncties, scanfunctionaliteit en toonaangevende energieprestaties.”

Hans Drevel, Manager Product Management bij Ricoh Nederland: “We zijn erg trots op deze onderscheidingen van BLI. Ze onderstrepen dat we toonaangevend blijven in het ontwikkelen van technologie die bijdraagt aan innovatie op de werkplek, of dat nu is door het slimme bedieningspaneel, onze focus op het ontwikkelen van energiebesparende modellen of de voortdurende verbetering van ons productportfolio om in te spelen op de behoeften van onze klanten”. We hebben de verandering in de manier waarop mensen en organisaties werken altijd ondersteund door nieuwe technologieën en diensten aan te bieden die de manier waarop mensen toegang hebben tot informatie en deze gebruiken ondersteunen. Deze awards laten zien dat we hier continu vooruitgang in boeken.”

Ricoh heeft de volgende BLI-onderscheidingen gekregen:

Outstanding Achievement in Innovation

Het slimme bedieningspaneel van Ricoh – verkrijgbaar vanaf het voorjaar van 2015

Awards op het gebied van energie

A3 Energy Line of the year 2015

Ricoh Aficio MP C2003SP (Segment 1 Colour)

Ricoh MP C2503SP (Segment 2 Colour)

Ricoh MP 3554SP (Segment 3 Mono) – Verkrijgbaar in het voorjaar van 2015

Ricoh MP 5054SP (Segment 4 Mono)

A3-awards

A3 MFP Line of the Year 2015

Ricoh MP C6003 (Outstanding 51- to 60- ppm A3 Colour MFP)

Ricoh MP C5503 (Outstanding 51- to 60-ppm A3 Colour MFP)

Ricoh MP 9002 (Outstanding 90-Plus ppm A3 Monochrome MFP)

Ricoh MP C4503 (Outstanding 41- to 50-ppm A3 Colour MFP)

Ricoh MP 5054 (Outstanding 41- to 50-ppm A3 Monochrome MFP)

Ricoh MP 3554 (Outstanding 31- to 40-ppm A3 Monochrome MFP) - Verkrijgbaar in het voorjaar van 2015

A4-awards

Ricoh SP C252DN (Outstanding A4 Colour Printer for Small Workgroups)

Ricoh SP C252SF (Outstanding A4 Colour MFP for Small Workgroups)

Ricoh MP C401 Series (Outstanding A4 Colour MFP for Mid-Size to Large Workgroups)

Naar begin