Ricoh wederom gecertificeerd als Top Employer

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh wederom gecertificeerd als Top Employer

 ’s-Hertogenbosch, 13 februari 2015 - Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement, is door het Top Employers Institute wederom gecertificeerd vanwege zijn uitmuntende arbeidsvoorwaarden.

Ricoh is gecertificeerd voor het uitstekende personeelsbeleid van het bedrijf. Het jaarlijkse internationale onderzoek dat is uitgevoerd door het Top Employers Instituut erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. De certificering geeft blijk van de toewijding van het bedrijf met betrekking tot de ontwikkeling van het personeel.

In het kader van de Top Employersprocedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Het Top Employers Institute heeft Ricoh als werkgever beoordeeld aan de hand van de volgende criteria: Primaire arbeidsvoorwaarden, Secundaire arbeidsvoorwaarden, Training & Ontwikkeling, Carrièremogelijkheden en Cultuurmanagement.

Brian Berkouwer, Director HR & Organisation Development bij Ricoh Nederland: “Ook dit jaar hebben wij weer het keurmerk ‘Top Employer 2015’ ontvangen. Dat is belangrijk want Ricoh hecht veel waarde aan betrokken medewerkers en een goed HR-beleid. Diverse initiatieven, zoals iLearning en het stimuleren van mobiliteit in de organisatie zorgen ervoor dat medewerkers zich steeds kunnen blijven ontwikkelen.”

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers

www.top-employers.com

Naar begin