Central Point en Ricoh breiden samenwerking uit

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Central Point en Ricoh breiden samenwerking uit

‘s-Hertogenbosch, 24 maart 2016 – Central Point en Ricoh Nederland hebben hun samenwerking uitgebreid. Daarmee is Central Point nu reseller van Ricoh op het gebied van audiovisuele-, communicatie- en printing oplossingen en werkplekinrichting. Het brede producten- en dienstenportfolio van Ricoh is via Central Point in een ‘one-stop-shop’ formule beschikbaar voor eindklanten.

De samenwerking past naadloos in Ricoh’s strategie om organisaties te helpen bij het inrichten van de werkplek van de toekomst, waarbij medewerkers, op kantoor én op afstand, optimaal met elkaar samenwerken en informatie delen.

Maurits Aalders: Director Marketing & Indirect Channels bij Ricoh Nederland: “Wij zijn trots op deze samenwerking waarmee we de eindklant gezamenlijk optimaal kunnen ondersteunen in het bieden van oplossingen die nieuwe stijlen van werken ondersteunen. Zoals werkplekbeheer, audiovisuele apparatuur, communicatie- en printing oplossingen. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.”

Ronald Ederveen, directeur Central Point Business Solutions: “In Ricoh vinden we een sterke partner waarmee we onze klanten optimaal kunnen bedienen. We geloven namelijk sterk in het steeds bredere producten en dienstenportfolio van Ricoh, dat perfect aansluit bij onze ambitie om naast het leveren van innovatieve ICT-oplossingen, onze klanten ook te helpen met het onderhoud en beheer hiervan”.

central point ricoh


Foto-onderschrift VLNR: Ronald Ederveen (CEO Central Point Business Solutions), Mark Boelhouwer (CEO Ricoh Nederland), Brian Speelman (Commercieel Directeur Central Point) en Hans van Zundert (Strategic Partner Manager)

Naar begin

| Ricoh op drupa 2016 |
Ricoh zal op drupa 2016 een variëteit aan producten en diensten presenteren, waarmee grafische bedrijven nog sneller bedrijfstransformaties kunnen ondergaan. De tentoongestelde oplossingen openen deuren naar nieuwe kansen en leiden tot hogere productie en winstgevendheid voor vooruitstrevende printprofessionals. Ook de Pro VC60000 zal op de beursstand van Ricoh te vinden zijn. De grootste grafische vakbeurs ter wereld zal plaatsvinden van 31 mei tot 10 juni in de Messe in Düsseldorf, Duitsland. Ricoh zal wederom te vinden zijn in hal 8a. 

| Over Ricoh | 
Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen. 

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19.6 miljard USD). 

Voor meer informatie: 
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl
Blog: WerkTrends.nl  

Naar begin