IDC MarketScape noemt Ricoh als leider in de wereldwijde markt voor inkjet productiesystemen

Printen Twitter LinkedIn Facebook

IDC MarketScape noemt Ricoh als leider in de wereldwijde markt voor inkjet productiesystemen

Ricoh Nederland, 27 oktober 2016 – IDC Marketscape noemt Ricoh als leider in de wereldwijde markt voor inkjet productiesystemen. 

Het onlangs verschenen rapport IDC MarketScape: Worldwide High-Speed Inkjet Press 2016 Vendor Assessment belicht de sterke punten van Ricoh die aan de basis liggen van haar succes in de markt voor rotatieve productiesystemen. Zo bestempelt het rapport Ricoh’s brede productportfolio en support voor een breed scala aan oplossingen en toepassingen als de belangrijkste sleutels voor succes.

20160921 The Inkjet Revolution
Ricoh Pro VC60000

Het rapport maakt ook melding van Ricoh’s focus op het aanbieden van diensten, waarbij het bedrijf haar expertise, ervaring en trainingsaanbod inzet als onderscheidende factoren. IDC schrijft Ricoh’s leiderspositie toe aan innovatie die tot uiting komt in haar 200 wereldwijde patenten op het gebied van inkjet.

Sander Sondaal, Director Production Printing bij Ricoh Nederland: “Ons succes is te danken aan ons inzicht in de behoeften van de klant en het feit dat wij de producten en ondersteuning aanreiken die ze nodig hebben. We weten dat duurzaam succes alleen mogelijk is met de beste mensen, processen en technologieën. De IDC MarketScape erkenning bevestigt dat we het goed aanpakken.”

Naar begin

[Over IDC MarketScape]
MarketScape is een door IDC ontwikkeld analysemodel van leveranciers, dat een overzicht geeft van het concurrentievermogen van ICT-leveranciers (informatie- en communicatietechnologie) in een bepaalde markt. De onderzoeksmethode maakt gebruik van een strikte scoremethode op basis van kwalitatieve en kwantitatieve criteria, weergegeven in een grafische illustratie van de marktpositie van elke leverancier op de desbetreffende markt. MarketScape van IDC biedt een helder kader waarin het aanbod van producten en diensten, de mogelijkheden en strategieën, en factoren voor huidig en toekomstig marktsucces van IT- en telecommunicatieleveranciers op een zinnige wijze kan worden vergeleken. Daarnaast biedt dit kader de kopers van technologie een 360-graden assessment van de sterke en zwakke punten van huidige en potentiële leveranciers. 

Details van het rapport: IDC MarketScape: Worldwide High-Speed Inkjet Press 2016 Vendor Assessment (doc # US40331116, september 2016)

Naar begin

| Over Ricoh |  

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen. 

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19.6 miljard USD). 

Voor meer informatie: 
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl
Blog: WerkTrends.nl  

Naar begin