Misco kiest voor samenwerking met Ricoh

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Misco kiest voor samenwerking met Ricoh

‘s-Hertogenbosch, 1 juni 2016 – Misco Nederland gaat als reseller samenwerken met Ricoh Nederland om non-contracted printing oplossingen in de markt te zetten. Zo worden Ricoh’s producten op het gebied van printing via de online kanalen van Misco beschikbaar voor eindklanten. 

Misco Nederland breidt als grote, corporate reseller zo haar aanbod flink uit en biedt klanten in de markt een breder aanbod van producten en diensten op het gebied van printing. De samenwerking past naadloos in Ricoh’s strategie om organisaties te helpen bij het inrichten van de werkplek van de toekomst, waarbij medewerkers, op kantoor én op afstand, optimaal met elkaar samenwerken en informatie delen. 

Maurits Aalders, Director Marketing & Indirect Channels bij Ricoh Nederland: “Met Misco als nieuwe reseller breiden we onze aanwezigheid en beschikbaarheid in de markt verder uit. Ik kijk erg uit naar deze samenwerking.”

Hans van Zundert, Strategic Partner Manager Ricoh Nederland: “Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking. We geloven in de synergie tussen een klantgerichte partner als Misco en de kwaliteitsproducten en diensten die wij als Ricoh leveren. Samen bedienen we eindklanten die op zoek zijn naar een leverancier voor printoplossingen en werkplekinrichting.”

Paul Aantjes, Marketing Director Misco Nederland & Misco Solutions: “Innoveren op ons product- dienstenportfolio staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe merken, nieuwe producten en daarmee ook naar nieuwe diensten zoals “printing as a service” en managed print services. Wij verwachten veel van deze nieuwste loot aan onze tak en zien de samenwerking met Ricoh dan ook met vertrouwen tegemoet.” 

Naar begin

| Over Ricoh |
Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen. 

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19.6 miljard USD). 

Voor meer informatie: 
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl

Naar begin