Ricoh lanceert nieuwe lijn A3 multifunctionele kleurenprinters met Smart Operation Panel

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh lanceert nieuwe lijn A3 multifunctionele kleurenprinters met Smart Operation Panel

‘-Hertogenbosch, 27 juli 2016  – Ricoh introduceerde recent een nieuwe lijn A3 kleurenprinters met Workstyle Innovation Technology én het gloednieuwe Smart Operation Panel.

Negen A3 multifunctionele kleurenprinters (MFP’s) vormen de topmodellen. Deze zijn voorzien van Smart Apps, een aanpasbare interface en het nieuwe intuïtieve touch & swipe Smart Operations Panel. Deze features worden gecombineerd met innovatieve kenmerken, zoals de Human Detection Sensor, die zorgt voor een snelle opstart.20160531 Ricoh launches flagship A3 colour Multifunction Printers

De modellen zijn ontworpen voor workflows met hoge oplagen en voor verschillende doeleinden waar een hoge kwaliteit en productiviteit belangrijk is. Ze worden bestuurd door een nieuwe Intelprocessor, die ervoor zorgt dat opdrachten sneller verwerkt worden.

Nieuw Smart Operation Panel
Ieder model is voorzien van het gloednieuwe, eenvoudig te bedienen touch & swipe Smart Operation Panel. Dit maakt mobiel en flexibel werken eenvoudig en verbetert de workflow. De indeling van het paneel is aan te passen aan de individuele voorkeuren van gebruikers. Iconen geven directe toegang tot de meest gebruikte afdruk, kopieer- en scanfuncties.
 
Het Smart Operation Panel kan ook worden geüpgrade met apps van de Ricoh Application Site, waarmee de functies snel kunnen worden aangepast en uitbreid. Ook aanpassing aan huisstijl en integratie met interne communicatie, bijvoorbeeld voor de promotie van gebeurtenissen of nieuwe initiatieven, is mogelijk. De internetbrowser biedt toegang tot dieper liggende informatie. 

Naadloze mobiele connectiviteit en integratie van workflows  
De MFP’s zijn te bedienen vanaf smartphone en tablet, met beveiligde NFC, Bluetooth of internetconnectiviteit, zodat printen vanaf vrijwel elke locatie mogelijk is. Gebruikers kunnen documenten rechtstreeks en in kleur scannen en opslaan naar e-mail, mobiele media of interne netwerken en zo de workflow versnellen. Connectiviteit die eenvoudig is te integreren in de bestaande apparatuur, het maximale uit de productiviteit naar boven haalt en de workflow verbetert.

Product Manager Marcel Kleintjes van Ricoh Nederland: “Met de slimme connectiviteit, aanpasbare gebruikersinterface en het vermogen om rechtstreeks te integreren in de workflow ondersteunt deze lijn organiaties in andere, nieuwe manieren van werken. Daarmee kunnen organisaties kosten besparen en tegelijk productiever, efficiënter en flexibeler werken.”

Modelinformatie
  • MP C3004SP – 30ppm, vier finisheropties
  • MP C3004ASP – 30ppm, vier finisheropties
  • MP C3504SP – 35ppm, vier finisheropties
  • MP C3504ASP – 35ppm, vier finisheropties
  • MP C4504SP – 45ppm, vijf finisheropties
  • MP C4504ASP – 45ppm, vijf finisheropties
  • MP C5504SP – 55ppm, vijf finisheropties
  • MP C5504ASP – 55ppm, vijf finisheropties
  • MP C6004SP – 60ppm, vier finisheropties

Naar begin

Naar begin

| Over Ricoh |  

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen. 

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19.6 miljard USD). 

Voor meer informatie: 
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl
Blog: WerkTrends.nl  

Naar begin