Ricoh Open 2016: unieke combinatie van topsport, werken & leven

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Open 2016: unieke combinatie van topsport, werken & leven

’s-Hertogenbosch, 6 juni 2016 – Ricoh Open, het internationale dames- en heren grastennistoernooi in Rosmalen gaat vandaag van start en duurt tot en met 12 juni. Het is de eerste editie met Ricoh als titelsponsor. 

Met Ricoh als nieuwe titelsponsor gaat het toernooi een nieuwe fase in. CEO Mark Boelhouwer vertelt: “Voor ons is het fantastisch om in onze achtertuin dit unieke toernooi te kunnen ondersteunen en onze naam hieraan te verbinden. Het toernooi is uniek vanwege de setting, het open karakter, het spelersveld en de aantrekkingskracht op bedrijfsleven en sportfans.”

Boelhouwer vervolgt: “In een snel veranderende wereld waar werk en vrije tijd met elkaar verbonden zijn, combineren we tennis op topniveau met ontmoetingen en inspiratie. Zodat Ricoh Open een plek is waar werken en leven op een unieke manier samenkomt en waar we de producten en diensten waarmee we onze klanten dagelijks ondersteunen in de manier waarop ze werken, integreren. De ‘Open WorkSpace’ op Ricoh Open, waar iedere bezoeker mee zal kennismaken, laat dit alles zien.”

Open WorkSpace
In de Open WorkSpace vinden allerlei interessante activiteiten plaats. Toonaangevende sprekers verrassen met hun visie en tips voor meer werkplezier, efficiency en een toekomstgerichte werkomgeving. Er vinden exposities plaats over de ontwikkelingen in werk in diverse sectoren. Maar de Open Workspace is ook een Seats2meet Pop-Up locatie, waar een werkplek geboekt kan worden. 

Noviteiten
Marcel Hunze, toernooidirecteur: “De afgelopen jaren hebben we al diverse vernieuwingen in ons toernooi doorgevoerd, zowel voor als achter de schermen. Daar was Ricoh als een van de grotere sponsoren ook bij betrokken. Met deze nieuwe samenwerking bouwen we samen met een fantastische partner, die al jarenlang via hun samenwerking met de ATP World Tour en de KNLTB een verbintenis heeft met de tennissport, gezamenlijk aan verdere groei en vernieuwing. Een voorbeeld daarvan is de LED-boarding rondom het Centre Court, wat zorgt voor extra beleving.

Het Ricoh Open, dat op het terrein van het Autotron in Rosmalen plaatsvindt, ging in het recente verleden door het leven als Unicef Open en Topshelf Open. De editie van 2016 vindt plaats van 6 tot en met 12 juni. Het deelnemersveld bestaat uit onder andere Kiki Bertens, Robin Haase, David Goffin en Belinda Bencic. www.ricoh-open.nl

Naar begin