Ricoh Open 2016 wordt een Seats2meet Pop-Up locatie

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Open 2016 wordt een Seats2meet Pop-Up locatie

’s-Hertogenbosch, 21 april 2016 - Tijdens het Ricoh Open, dat van 6 tot en met 12 juni 2016 plaatsvindt op het Autotron in Rosmalen, slaan Ricoh en Seats2meet de handen ineen. Het internationale grastennistoernooi wordt namelijk voor 1 week een Seats2meet Pop-Up locatie.

Op de tenniscourts komen (inter)nationale toppers als Mahut, Goffin, Haase, Bencic, Jankovic en Bertens in actie. Direct ernaast ontstaat de Open Workspace: een unieke (net)werkomgeving en experience met vernieuwende werkplekken, netwerk faciliteiten, een expo met de laatste technologieën op het vlak van werk, en inspiratiesessies over werken en leven. Onderdeel van deze bruisende omgeving wordt dit jaar een Seats2meet Pop-Up locatie. 

Mark Boelhouwer, CEO van Ricoh Nederland: “Toen we in december jl. bekend maakten titelsponsor van Ricoh Open te worden, spraken we de ambitie uit om samen met andere partners het toernooi op een vernieuwende manier verder te willen uitbouwen om zo als een eco-systeem toegevoegde waarde te bieden voor de sport, voor de omgeving en voor liefhebbers en betrokkenen. Maar ook om die ene week in juni dé (net)werkomgeving van Nederland te zijn. Een plek dus, waar werken en leven op een unieke manier samenkomt en waar we de producten en diensten waarmee we onze klanten dagelijks ondersteunen in de manier waarop ze werken, kunnen integreren. De samenwerking met Seats2meet als een voorloper in het faciliteren van nieuwe manieren van (samen)werken is dan ook een gouden match.”

Roger van den Berg van Seats2meet Eindhoven/ ’s-Hertogenbosch: “Wij zijn trots op de samenwerking met Ricoh die tot uiting komt in een Seats2meet Pop-Up locatie op Ricoh Open. Niet alleen omdat we een gedeelde visie hebben op hoe een dynamische werkomgeving bijdraagt aan samenwerking, het elkaar ontmoeten en aan kennisdeling, maar ook omdat we als ondernemers uit de regio graag een verbindende rol vervullen. Daar kan de Pop-Up locatie in een belangrijke mate aan bijdragen.” 

Ook werken in de bruisende omgeving die Ricoh Open heet? Maak dan uw reservering via www.ricoh-open.nl/s2m.

Naar begin

Over Seats2meet
Seats2meet.com is een on- & offline ontmoetingsconcept en faciliteert gasten met een dynamische omgeving om (samen) te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Een omgeving waar mensen met hun kennis, expertise en enthousiasme waarde toevoegen aan het grotere geheel. In de vrij toegankelijke open lounge of in de per ‘seat’ online te reserveren vergaderlounges.

Naar begin

| Ricoh op drupa 2016 |
Ricoh zal op drupa 2016 een variëteit aan producten en diensten presenteren, waarmee grafische bedrijven nog sneller bedrijfstransformaties kunnen ondergaan. De tentoongestelde oplossingen openen deuren naar nieuwe kansen en leiden tot hogere productie en winstgevendheid voor vooruitstrevende printprofessionals. Ook de Pro VC60000 zal op de beursstand van Ricoh te vinden zijn. De grootste grafische vakbeurs ter wereld zal plaatsvinden van 31 mei tot 10 juni in de Messe in Düsseldorf, Duitsland. Ricoh zal wederom te vinden zijn in hal 8a. 

| Over Ricoh | 
Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen. 

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19.6 miljard USD). 

Voor meer informatie: 
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl
Blog: WerkTrends.nl  

Naar begin