Van Domburg Partners wordt distributeur van Ricoh’s communication services

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Van Domburg Partners wordt distributeur van Ricoh’s communication services


’s-Hertogenbosch/ Ridderkerk, 15 april 2016 – Van Domburg Partners is distributeur geworden van producten uit het communication services portfolio van Ricoh. Daarmee breidt Ricoh de beschikbaarheid van haar audiovisuele- en communicatieoplossingen verder uit via een van de specialistische distributeurs in Nederland op het gebied van professionele displays en andere audiovisuele apparatuur. 

Deze samenwerking past naadloos in Ricoh’s strategie om naast het leveren van producten en diensten op het gebied van printing en document management haar positie als brede IT-dienstverlener te verstevigen. Ricoh’s communication services, waaronder projectoren, interactieve whiteboards en UCS (Unified Communication Systems) –oplossingen, bieden een bredere lading  aan het inrichten en ondersteunen van werkplekken.

Maurits Aalders: Director Marketing & Indirect Channels bij Ricoh Nederland: “Nieuwe generaties doen hun intrede op de werkvloer, en verschillende generaties vragen om verschillende manieren van werken. Jongeren eisen zelfs om anytime anywhere te kunnen werken, samenwerken en toegang te hebben tot de benodigde informatie. Onze oplossingen, die nu ook via Van Domburg Partners beschikbaar zijn, ondersteunen hierin en bieden dan ook toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Ik kijk erg uit naar de samenwerking, waarbij we onze gezamenlijke expertise en ervaring kunnen bundelen en naar de markt kunnen brengen.”

Mark Sluis, Sales & Marketing Director bij Van Domburg Partners: “In Ricoh vinden we een sterke partner waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Onze expertise en ervaring op het gebied van audiovisuele oplossingen komt samen met het innovatieve portfolio van Ricoh. Onder andere de interactieve schermen van Ricoh bieden een waardevolle toevoeging op ons huidige aanbod, en spelen in op een toenemende vraag in een dynamische markt.”

Naar begin

| Ricoh op drupa 2016 |
Ricoh zal op drupa 2016 een variëteit aan producten en diensten presenteren, waarmee grafische bedrijven nog sneller bedrijfstransformaties kunnen ondergaan. De tentoongestelde oplossingen openen deuren naar nieuwe kansen en leiden tot hogere productie en winstgevendheid voor vooruitstrevende printprofessionals. Ook de Pro VC60000 zal op de beursstand van Ricoh te vinden zijn. De grootste grafische vakbeurs ter wereld zal plaatsvinden van 31 mei tot 10 juni in de Messe in Düsseldorf, Duitsland. Ricoh zal wederom te vinden zijn in hal 8a. 

| Over Ricoh | 
Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen. 

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19.6 miljard USD). 

Voor meer informatie: 
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl
Blog: WerkTrends.nl  

Naar begin