Ricoh kondigt lancering aan van compact inkjetplatform op hoge snelheid

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh kondigt lancering aan van compact inkjetplatform op hoge snelheid

Ricoh Nederland – Van transactioneel printwerk, zoals facturen, financiële overzichten en polisdocumenten, tot boeken, direct mail en farmaceutische bijsluiters. Met het nieuwe rotatieve inkjetplatform van de Ricoh Pro™ V20000serie kunnen professionele printbedrijven allerlei toepassingen rendabel produceren.

  

Art of the new - image
Het nieuwe rotatieve inkjetplatform van de Ricoh Pro™ V20000- serie

Compact

De compacte, veelzijdige en gebruiksvriendelijke systemen bieden gebruikers de mogelijkheid om voordelige zwart-wit- en kleurenproducties te produceren. Met een vloeroppervlak van slechts 4,3 vierkante meter past het platform in bijna elke productieomgeving.

Gebruikers met verschillende behoeften op het gebied van volumes kunnen voordeel halen uit de drie versies die aangekondigd worden: de zwart-wit Ricoh Pro V20000 (75 meter per minuut en 600 x 600 dpi), de zwart-wit Ricoh Pro™ V20100 (150 mpm en 600 x 600 dpi) en de vierkleuren Ricoh Pro™ VC20000 (75 mpm en 600 x 600 dpi). 

Scala aan mogelijkheden

Een extra voordeel is dat de systemen printen op een breed scala aan papiersoorten, inclusief dunner papier wat de lichtgewicht materialen die vereist is in de farmaceutische industrie. Bovendien kunnen ze gecombineerd worden met inline nabewerkingsoplossingen. Dat maakt het mogelijk om de snelheid aan te passen en zo de mogelijkheden van elke component op elkaar af te stemmen, wat helpt om de productie te maximaliseren en papierafval te minimaliseren.

Wouter Hendriks, Product Marketeer, Ricoh Nederland B.V., zegt: “Het Pro V20000 platform is een geweldige aanwinst in ons portfolio. Het versterkt de diversiteit aan rotatieve inkjetprinters naast de Ricoh Pro™ VC40000 en Ricoh Pro™ VC60000. Dat betekent dat bijna elk grafimediabedrijf bij ons een systeem vindt dat voldoet aan haar productiebehoeften.” 

“Onze klanten kunnen de systemen eenvoudig bedienen door het te gebruiken in combinatie met Ricoh software. Zo maakt het bijvoorbeeld intelligente en efficiënte boekproductie mogelijk in combinatie met onze TotalFlow BatchBuilder software. Gecombineerd met FusionPro en Ricoh Process Director kunnen we dan weer een complete en veilige farmaceutische workflow-oplossing aanreiken.”

Service

“Net zoals Ricoh’s gehele portfolio kunnen gebruikers van de Pro V20000 rekenen op ons vakkundige en responsieve netwerk voor service en ondersteuning. Dat helpt klanten om het maximale uit hun investering te halen.”

De Pro V20100 wordt voor het eerst getoond op Ricoh’s The Art of The New evenement, dat van 21 tot en met 23 november plaatsvindt in Ricoh’s Customer Experience Centre in Telford, Verenigd Koninkrijk.

Alle drie de modellen zijn beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van 2018.

Naar begin

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2017 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.028 miljard yen (ongeveer 18.2 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie:
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl

Volg ons!
Twitter:     @RicohNL
LinkedIn:    /RicohNetherlands
Facebook:    /ricohnederland
YouTube:     /ricohnl
Blog:         WerkTrends.nl 

Naar begin