Dennis Wagenaars verkozen tot Young Sales Professional of the Year

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Dennis Wagenaars verkozen tot Young Sales Professional of the Year

‘s-Hertogenbosch, 13 maart 2017 – Dennis Wagenaars is uitgeroepen tot Young Sales Professional of the Year. Donderdagavond 9 maart jl. kreeg de Account manager Legal & Financial services bij Ricoh de jaarlijkse prijs van de Sales Management Association (SMA), een beroepsvereniging voor sales professionals, uitgereikt.

De titel Young Sales Professional of the Year wordt door de SMA jaarlijks toegekend aan een professional die laat zien dat leeftijd geen rol speelt. En ervoor zorgt dat hij/zij ook in een vroeg stadium van zijn/haar loopbaan al het cruciale verschil maakt in een organisatie. 

Grondig selectietraject

Dennis Wagenaars heeft de prijs gewonnen na een intensief selectietraject. Kandidaten moesten eerst genomineerd worden waarna een jury hen tijdens diverse selectierondes heeft beoordeeld. Bij de drie finalisten heeft de jury ook een bezoek gebracht aan hun werkplek om de leidinggevende, collega’s en klanten van de kandidaat te interviewen. Tijdens het Sales Event 2017 vond de laatste selectie plaats en werd na een ‘pitch’, door zowel de jury als het publiek, de winnaar bepaald.

Over Dennis Wagenaars

Dennis is woonachtig in Vught en sinds 2010 werkzaam bij Ricoh Nederland in Den Bosch waar hij is doorgegroeid naar de rol van Account manager Legal & Financial services. Hij onderscheidt zich door diepgaande kennis van de markt waarvoor hij werkt. Door zijn klanten echt te begrijpen, kan hij met innovatieve ideeën en adviezen extra waarde toevoegen aan de oplossingen die hij verkoopt. Dennis wil niet alleen impact maken op de klant, maar ook op de klant van de klant.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.werktrends.nl/gesprek-dennis-wagenaars-finalist-young-sales-professional-the-year
https://www.sma.nl/hans-peters-verkozen-tot-commercieel-directeur-van-het-jaar/

Naar begin

| Over Ricoh |
Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in ongeveer 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19,6 miljard USD)

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): 

Voor meer informatie: 

Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl

Naar begin