Nieuwe Ricoh Pro™ C5200s: kleine printoplages in hoge kwaliteit

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Nieuwe Ricoh Pro™ C5200s: kleine printoplages in hoge kwaliteit

Ricoh Nederland, 's Hertogenbosch, 31 januari 2017Ricoh heeft de Ricoh Pro C5200s-serie gelanceerd, die grafimediabedrijven en centrale repro’s in staat stelt om hoogkwalitatieve opdrachten in kleine oplages te produceren. De Ricoh Pro C5200s-serie wordt in Nederland voor het eerst getoond op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign.

Ricoh Pro C5200s serie

De Ricoh Pro C5200s-serie is een instapmodel kleuren losblad productiesysteem en biedt printsnelheden van 65 en 80 pagina’s per minuut bij 1.200 x 4.800 dpi en print op een breed scala aan media tot 360 g/m². Om gebruikers te ondersteunen, heeft de geïntegreerde papierbibliotheek een intuïtieve gebruikersinterface. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met de Pro C7100 en Pro C9100 serie losblad productiesystemen van Ricoh. Nauwgezette registratie, printen van rand tot rand en printen op bannervellen tot 1.260 mm zijn andere voorbeelden van hoe deze serie helpt om optimaal in te spelen op marktbehoeften.

Voor professionele afwerkingsmogelijkheden is er een invoegstation voor omslagen en boekjesafwerkeenheid met rugniet- en vouwmogelijkheden beschikbaar als optie voor de Pro C5200s. 

“Met de Ricoh Pro C5200s-serie kunnen wij professionele printomgevingen helpen om hun mogelijkheden te versterken”, zegt Wouter Hendriks, Marketeer Production Printing, Ricoh Nederland. “Dankzij de ruime keuze aan media en diverse afwerkingsopties die voorheen alleen beschikbaar waren op Ricoh’s productiesystemen met hogere specificaties, kunnen klanten creatieve diensten aanbieden in kleine oplagen met snelle doorlooptijden, inclusief enveloppen en bannervellen voor een vierluik of drieluik-folder op A4-formaat.” 

Met haar papiercapaciteit tot 8.250 vel ondersteunt de Ricoh Pro C5200s-serie lange productieruns, ook met papierwissels. Interessant is dat deze serie het mogelijk maakt om een krachtig productiesysteem in huis te halen die relatief weinig ruimte inneemt en gemakkelijk past in uiteenlopende omgevingen.

De Ricoh Pro C5200s-serie is nu commercieel verkrijgbaar en wordt in Nederland voor het eerst getoond op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign, dat plaatsvindt van 14 tot en met 16 maart in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie en toegangskaarten voor de vakbeurs zijn te vinden op inspire.ricoh.nl/grafische-vakbeurs.

Naar begin

| Over Ricoh |
Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in ongeveer 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19,6 miljard USD)

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): 

Voor meer informatie: 

Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl

Naar begin