Ricoh ontvangt voor de derde keer op rij de hoogste rating (gold) in duurzaamheidsranking EcoVadis

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh ontvangt voor de derde keer op rij de hoogste rating (gold) in duurzaamheidsranking EcoVadis

Tokyo, 18 april 2017 – Ricoh Company, Ltd heeft voor de derde keer op rij de hoogste rating (Gold) gekregen in een duurzaamheidsonderzoek van EcoVadis.

EcoVadis beoordeelt organisaties uit 110 landen en 150 bedrijfstakken aan de hand van criteria zoals beleid, initiatieven en resultaten op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de supply chain. In dit onderzoek bereikte Ricoh een plaats in de beste 5% van alle onderzochte bedrijven.

20170418 Ricoh awarded highest gold rating in EcoVadisVeel bedrijven streven ernaar om duurzaam te ondernemen en dit in hun gehele keten terug te laten komen.  Ecovadis is een duurzaamheidsratingplatform voor wereldwijde supply chains. Ecovadis maakt het eenvoudig voor inkopers om leveranciers te beoordelen op duurzaamheidscriteria. Voor Ricoh worden de duurzame prestaties van leveranciers steeds belangrijk in het selectieproces en dat geldt ook voor veel van Ricoh’s klanten. Steeds vaker wordt gevraagd om duurzaamheidsdata, waaronder die van EcoVadis.

Ricoh Group heeft voor de derde keer op rij de erkenning van EcoVadis weten te behalen en beschouwt dit als een erkenning van de inzet en inspanningen voor duurzaamheid. Ricoh hecht veel belang aan duurzaam ondernemen en blijft proactief haar duurzaamheidsprestaties verbeteren.

Kijk voor meer informative over EcoVadis op: www.ecovadis.com.

Naar begin

| Over Ricoh |
Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19.6 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): 


Voor meer informatie: 

Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: ricohnederland
YouTube: ricohnl

Naar begin