Rob Baggerman treedt toe tot Directie Ricoh Nederland

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Rob Baggerman treedt toe tot Directie Ricoh Nederland

Rob-Baggerman-Ricoh-Nederland
‘s-Hertogenbosch, 31 mei 2017 – Technologiebedrijf Ricoh Nederland heeft per 1 juni 2017 Rob Baggerman (57) benoemd tot lid van de Directie. In de nieuwe rol van Commercial Director wordt hij verantwoordelijk voor de gehele Sales organisatie van Ricoh Nederland. Dit omvat alle commerciële activiteiten voor de verschillende business lines en sales kanalen waaronder Office Printing, IT & Outsourcing, Production Printing, Major & Strategic Accounts (Direct Sales) en alle Resellers (Indirect Sales). 

Versterken concurrentiekracht
Door het benoemen van een directielid die verantwoordelijk is voor alle salesactiviteiten zal Ricoh haar concurrentiekracht versterken en de salesorganisatie op alle gebieden nog doeltreffender laten opereren. 

Rob Baggerman heeft meer dan 25 jaar ervaring in allerlei managementfuncties in de technologiebranche. Momenteel is hij directeur van Ricoh Document Center Midden Nederland. In het verleden was hij als directielid van Ricoh Nederland verantwoordelijk voor alle distributiekanalen. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij Kodak, Danka en Infotec. 

Rob Baggerman zal in zijn rol van Commercial Director zijn bijdrage leveren om - in een zeer snel veranderende markt - Ricoh opnieuw succesvol te maken, nog klantgerichter te laten werken en langdurige, rendabele groei te realiseren.

Naar begin

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2017 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.028 miljard yen (ongeveer 18.2 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie:
Contactpersoon Ricoh Nederland B.V.
Carine Wijnheijmer, Manager Communicatie 
Tel: +31621820100

Volg ons!
Twitter:     @RicohNL
LinkedIn:    /RicohNetherlands
Facebook:    /ricohnederland
YouTube:     /ricohnl
Blog:         WerkTrends.nl 

Naar begin