Ricoh presenteert breed portfolio op FESPA 2018

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh presenteert breed portfolio op FESPA 2018

Ricoh, -’s-Hertogenbosch, 8 februari 2018 – Ricoh presenteert op FESPA in Berlijn zijn nieuwste innovatieve producten en oplossingen en laat zien hoe sign- en grafimediabedrijven hun diensten op rendabele wijze uit kunnen breiden. Ricoh toont 15 tot en met 18 mei in hal 3.1, stand A50 de beursbezoekers hoe de laatste technologieën nieuwe kansen bieden voor professionele printbedrijven in de dynamische sign, display en textielmarkt.


20180208 Ricoh presenteert breed portfolio op FESPA 2018 image

Ricoh’s line-up op FESPA omvat vlakbed-, grootformaat-, Direct to Garment-, losblad en inkjetprintkoptechnologieën

In vijf verschillende zones demonstreert Ricoh de laatste state of the art ontwikkelingen op het gebied van vlakbed-, grootformaat-, Direct to Garment-, losblad en inkjetprintkoptechnologieën.

Zo is er een zone waarin een diversiteit aan printapplicaties en toepassingen van meerdere Ricoh productiesystemen worden getoond. Op deze manier kunnen bezoekers de vele creatieve mogelijkheden met eigen ogen zien.

Huib Kolen, Manager Business Development & HV-Specialisten bij Ricoh Nederland, zegt: “We breiden ons portfolio onverminderd uit, en zijn er dan ook trots op om producten en oplossingen vanuit ons gehele productportfolio te kunnen presenteren. Van vlakbed en innovatieve textielprinters, tot grootformaat en de technologie van onze eigen, op brede schaal geadopteerde inkjetprintkoppen: wij hebben voor iedere uitdaging een oplossing. We laten bezoekers graag nieuwe mogelijkheden zien die voor hen meerwaarde opleveren. Daarnaast vertellen onze specialisten graag hoe integratie een efficiënte en gestroomlijnde workflow ondersteunt.”

Ricoh is op FESPA te vinden vlak bij de seminar- en clubzones, dicht bij de hoofdingang. Bezoekers kunnen Ricoh’s uitgebreide portfolio ontdekken en zelf ervaren hoe het hen kan helpen om hun activiteiten en kansen uit te breiden.

Meer informatie is beschikbaar op www.ricoh-europe.com.

Naar begin

| Over Ricoh | 
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen. 

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2017 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.028 miljard yen (ongeveer 18.2 miljard USD). 

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl 


Voor meer informatie:   
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl   

Volg ons!  
Twitter: @RicohNL   
LinkedIn: /RicohNetherlands  
Facebook: /ricohnederland  
YouTube: /ricohnl  
Blog: WerkTrends.nl

Naar begin