Over Ricoh Nederland

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh nieuwsbrief ontvangen?

Lees ook

Geschiedenis van Ricoh Nederland

In slechts 20 jaar groeit Ricoh uit tot marktleider in documentoplossingen.

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement. Naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers bieden we innovatieve diensten op het gebied van documentenbeheer. Diensten die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met net zo veel inzet en passie voor multinationals als voor lokale bedrijven, steeds met als doel om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

Ricoh Nederland is een gezond bedrijf met ruim 1300 werknemers en een omzet van meer dan 250 miljoen euro per jaar. We leveren producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement.

Ricoh Nederland  is voortgekomen uit de integratie van verschillende bedrijven, waaronder Nashuatec en Infotec. We zijn marktleider op het gebied van multifunctionele printers. Ons aanbod van afdrukapparaten varieert van faxmachines tot high-end production printers.

De laatste jaren richt Ricoh Nederland zich steeds meer op het leveren van end-to-end diensten. Met innovatieve documentoplossingen verbeteren we de informatiestromen binnen en tussen organisaties. Hiermee helpen we organisaties om efficiënter en productiever te werken. Simpel gezegd: we zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment en op de juiste manier beschikbaar is.

Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Hier werken ruim 1300 medewerkers, onder meer aan opdrachten voor grote organisaties en multinationals.

Op 15 plaatsen verdeeld over Nederland vindt u een Ricoh Document Center. Deze flexibele, zelfstandige organisaties richten zich op het midden- en kleinbedrijf in de eigen regio. Ze bieden een persoonlijke service met de ondersteuning van een wereldwijde marktleider in praktische en duurzame documentoplossingen.

 

Naar begin