Vind Ricoh bij u in de buurt

Printen Twitter LinkedIn Facebook

De uitstekende producten en diensten van een marktleider op het gebied van documentmanagement met de service van een lokale ondernemer. Kies een Document Center, Authorised Dealer of Reseller bij u in de buurt. U kunt altijd rekenen op uitstekende service en garantie.

Document Centers

Bij een Document Center kunt u terecht voor hoogwaardige (multifunctionele) printers en producten. Daarnaast vindt u bij een Document Center documentoplossingen en IT-diensten voor het MKB. Een Document Center is een zelfstandig onderdeel van Ricoh met de voordelen van een multinational én de flexibiliteit van een kleinere organisatie. In iedere regio is er een Document Center te vinden. Zo profiteert u van het beste van twee werelden; de kennis van het wereldwijde netwerk van Ricoh en de kunde van het lokale Document Center die de MKB omgeving als geen ander kent.

Alleen een officieel Document Center mag gebruik maken van de badge zoals hier getoond. Zo bent u er van verzekerd dat u vertrouwd zaken doet. Klik hier voor een overzicht van alle Document Centers.

    Document Center

Naar begin

Authorised Dealers

Authorised Dealers zijn onafhankelijke, geaccrediteerde leveranciers van Ricoh producten. Authorised Dealers leveren het volledige aanbod van Ricoh producten. Alleen een officiële Authorised Dealer mag gebruik maken van de badge zoals hier getoond. Zo bent u verzekerd van vertrouwde producten en service. Klik hier voor een overzicht van Authorised Dealers.

    Document Center

Naar begin

Corporate Resellers

Resellers zijn onafhankelijke leveranciers van Ricoh producten. Alleen een officiële Reseller mag gebruik maken van de badge zoals hier getoond. Zo bent u verzekerd van vertrouwde producten en service. Klik hier voor een overzicht van Resellers.

    Reseller

Naar begin

Naar begin

Naar begin