Resource Smart Return Programma

Met het Resource Smart Return Programma kunt u uw originele tonercartridges en – flessen gratis en eenvoudig inleveren.

Met uw deelname aan dit programma levert u een belangrijke bijdrage aan het milieu. In de daarvoor bestemde retourdoos kunt u uw lege tonercartridges en -flessen inzamelen. Ricoh laat deze vervolgens volledig recyclen. U bent dus eenvoudig van uw lege verbruiksartikelen verlost en heeft er verder geen omkijken meer naar! De retourdoos wordt gratis bij u geleverd en ook weer gratis bij u opgehaald. Bovendien zijn de verbruiksartikelen eigendom van Ricoh als u een servicecontract met ons heeft afgesloten.

Wilt u meer weten over het Resource Smart Return Programma? Klik dan hier .

We waarderen uw bijdrage en danken u voor uw steun.

INLOGGEN

E-mailadres / Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Account aanmaken

Maak een account aan. U kunt dan op een later moment inloggen zonder opnieuw al uw adresgegevens te moeten invoeren. U kunt ook verdergaan zonder account door op "Doorgaan zonder account" te klikken.

Kies uw taal

LOGO Ricoh Return