homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview
Hybride Werken

Hybride Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom hybride werken.
Doe inspiratie op
Enteprise - Workplace Transformation
Cybersecurity & Cloud

Cybersecurity & Cloud

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom veilig werken en werken in de cloud.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Slim Werken

Slim Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
Doe inspiratie op
Lets find your digital path to growth
Professioneel Printen

Professioneel Printen

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom nieuwe groeimogelijkheden in digitaal printen.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Klantcases

Klantcases

Praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen.
Doe inspiratie op
Case study - Mobile

Enterprise Services

Wilt u vastgoedkosten beheren maar hebt u moeite om een eenduidige strategie voor uw hele bedrijf te implementeren? Wilt u uw personeel de nieuwste werkplektechnologie bieden, zodat uw personeel flexibeler en productiever is?

Met essentiële business intelligence hebt u beter inzicht in hoe IT-systemen voor de werkplek en samenwerkingstools het werkleven van personeel verbeteren. Ricoh is uw partner als u klaar bent met frustratie door inefficiënte IT of niet-actuele software en u het gebruik van al uw kantoorlocaties wilt maximaliseren.
De voordelen

Een wereldwijde partner met lokale aanwezigheid

Als wereldwijd bedrijf dat in 180 landen actief is, weten we dat grote organisaties complexe behoeften hebben. Ons lokale ondersteuningsnetwerk is, ongeacht de locatie van uw kantoor, altijd in de buurt om ter plekke technische hulp te bieden wanneer u dat nodig hebt. Ons ondersteuningsteam bewaakt uw systemen 24/7 om de hoogste prestatie- en beveiligingsniveaus te behouden.

We bieden zakelijke organisaties een adviserende benadering om uw specifieke behoeften te beoordelen met betrekking tot nieuwe technologie, integratie met bestaande technologieën, samenwerking en geografische vereisten. Ons wereldwijde team specialisten voert een gedetailleerde beoordeling van uw bestaande werkplekken uit en biedt u een oplossing op maat. Waar in de wereld u uw kantoren hebt staan, er is een lokaal Ricoh-team beschikbaar en klaar om u te helpen.

Een keuze aan services met flexibele financieringsmogelijkheden

Een steeds veranderend bedrijf heeft flexibele infrastructuur nodig die de veranderende eisen bijhoudt. Ricoh is uw enige contactpunt en geeft niet alleen antwoord op de uitdagingen van nu, maar biedt flexibele oplossingen voor de lange termijn met een reeks financieringsmogelijkheden

Succes hangt af van effectieve implementatie

Naast de technische implementatie werken we ook met u aan een cultuuromslag waarmee u:

  • Productiviteit verhoogt door personeel de tools te geven om een taak efficiënter uit te voeren op een manier die bij hen past
  • Werknemersbetrokkenheid en -binding verhoogt door ervoor te zorgen dat uw personeel tevreden is met de werkomgeving
  • Samenwerkt wanneer en waar het nodig is, in de wetenschap dat de ervaring moeiteloos en beveiligd is
  • Een cultuur van creativiteit en flexibiliteit introduceert die uiteindelijk leidt tot een betere balans tussen werk en privéleven

Zorg voor effectieve kennisdeling in uw hele organisatie en gezamenlijk werk waar in de wereld uw personeel zich bevindt.

Heft u een andere vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op