homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview
Hybride Werken

Hybride Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom hybride werken.
Doe inspiratie op
Enteprise - Workplace Transformation
Cybersecurity & Cloud

Cybersecurity & Cloud

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom veilig werken en werken in de cloud.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Slim Werken

Slim Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
Doe inspiratie op
Lets find your digital path to growth
Professioneel Printen

Professioneel Printen

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom nieuwe groeimogelijkheden in digitaal printen.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Klantcases

Klantcases

Praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen.
Doe inspiratie op
Case study - Mobile

Werkplekbeheer

Weet u hoeveel bureaus er op een bepaald moment worden gebruikt in uw kantoren? Kunnen medewerkers vergaderruimtes of faciliteiten voor videovergaderen reserveren op hun locatie of op andere locaties met één systeem? Met onze monitoring- en managementoplossingen is het eenvoudig om realtime inzicht te krijgen in hoe u uw werkplekken gebruikt. Dit helpt u vastgoedinvesteringen beter te beheren en om tot 50% te besparen.

Werkplekmanagement van Ricoh analyseert de manier waarop uw kantoor dagelijks werkt en biedt oplossingen op basis van data waarmee productiviteit wordt gemaximaliseerd en de tijd die wordt besteed aan repetitieve en administratieve taken wordt verminderd.

Of u nu technische ondersteuning op locatie of op afstand nodig hebt: onze experts werken met u om een oplossing te ontwerpen, beheren en implementeren die het best bij uw bedrijf past.
De voordelen

Verbeter uw kantoorervaring met een geïntegreerd werkplekmanagementsysteem

In recent onderzoek vertelde personeel ons dat betere technologie de positiefste impact heeft op hun werkdag.

Om dit te bereiken, helpen we uw faciliteitenteam de bestaande fysieke werkplek te optimaliseren met werkplekmanagementsystemen om uw bedrijfsprocessen te beoordelen en wijzigen. Praktische gegevens over ruimte en materiaalbeheer ondersteunen besluitvorming voor meer efficiëntie, productiviteit en kostenbesparingen.

Gebruik werkplekmanagementsystemen om:

  • De ervaring van bezoekers te verbeteren door selfservicerecepties en digital signage
  • Volledige zichtbaarheid van ruimte-/bureaugebruik te krijgen en volledig geïntegreerde boekingsfaciliteiten voor al het personeel te ondersteunen
  • Wanneer u begrijpt hoe uw werkplek wordt gebruikt, kunt u materiaal en vastgoed effectiever beheren, kosten verminderen en slimmere beslissingen nemen.

Onze werkplekmanagementoplossingen bieden de zakelijke intelligentie en gegevens die u nodig hebt om slimmere beslissingen te nemen over gebruik en bezetting.

Heft u een andere vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op