homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview
Hybride Werken

Hybride Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom hybride werken.
Doe inspiratie op
Enteprise - Workplace Transformation
Cybersecurity & Cloud

Cybersecurity & Cloud

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom veilig werken en werken in de cloud.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Slim Werken

Slim Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
Doe inspiratie op
Lets find your digital path to growth
Professioneel Printen

Professioneel Printen

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom nieuwe groeimogelijkheden in digitaal printen.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Klantcases

Klantcases

Praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen.
Doe inspiratie op
Case study - Mobile
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks inspiratie, kennis en praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en print. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Doe inspiratie op
Nieuwsbrief aanmelden

E-Facturatie

Het verwerken en versturen van papieren debiteuren- en crediteurenfacturen is een ondoorzichtig, tijdrovend en inefficiënt proces, met een aanzienlijke (menselijke) foutkans.

Digitalisering van de factuurstromen biedt veel aanknopingspunten om de processen te optimaliseren, foutkansen te minimaliseren en de gegevensuitwisseling adequaat te beveiligen. Digitalisering maakt bovendien het gehele P2P-proces transparant en meetbaar.

Met onze e-facturatiediensten kunnen wij u volledig ontzorgen, in die vaak zo moeizame transitie van papier via hybride systemen naar volledig digitale factuurverwerking. Wij koppelen de boekhoudingen van ketenpartners, zodat zij transparant informatie kunnen uitwisselen. Met andere toonaangevende dienstverleners en overheden stimuleren wij via Simplerinvoicing de verdere ontwikkeling en adoptie van open standaarden, zodat interoperabiliteit tussen verschillende dienstverleners de norm wordt.

Met onze e-facturatiediensten hoeft u niet met een big bang uw traditionele factuuruitwisseling stop te zetten. We helpen u en uw klanten en leveranciers planmatig en gecontroleerd om te schakelen naar elektronisch factureren. U migreert stap voor stap, zodra en wanneer u en uw ketenpartners er klaar voor zijn. Wij verzorgen intussen de volledige opslag en verwerking van de facturen, waardoor u alle denkbare inkomende facturen zorgeloos kunt blijven ontvangen - als e-factuur, via e-mail, webdienst, EDI, fax, PDF of zelfs nog op papier. En: met onze monitoring- en rapportagetools blijft u al die tijd nog beter dan nu in control over al uw bedrijfskritische data.

De voordelen

  • Optimale factuurverwerking: de verwerking voor uw crediteurenadministratie is een stuk eenvoudiger. Wij controleren en valideren alle facturen voor u en leveren ze in het door u benodigde formaat aan. 
  • Digitaal: wij nemen uw volledige papieren factuurstroom over. 
  • Schaalbaar: i-Invoicing van Ricoh is volledig schaalbaar en geschikt voor elke organisatie. 
  • Europees bereik: U heeft met het Ricoh netwerk een Europees bereik. Het platform voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Internationaal zakendoen was nog nooit zo makkelijk! 
  • 100% transparantie en controle: wij bieden u monitoring- en rapportage tools. U blijft uiteraard eigenaar van uw bedrijfskritische data.