homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Graphic Communications

Overtref klantverwachtingen met innovatief printwerk

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Oplossingen voor de klantbeleving van het Grootbedrijf

De wensen van uw klant veranderen sneller dan ooit. Het is belangrijk om mee te kunnen bewegen en u aan te kunnen passen aan deze veranderende eisen.

Wij helpen u om de digitale transformatie te versnellen en zo klanten te werven en aan u te binden. Van analysetools en data met nieuwe zakelijke kansen tot oplossingen om te digitaliseren en de klantervaring te verbeteren. Wij helpen u te groeien, ongeacht de wensen van uw eindklant.

Voordelen van een optimale klantbeleving

 • Impress customers with digital tools

  Identificeer nieuwe zakelijke kansen

  Maak indruk op uw klanten met digitale tools en zorg voor een persoonlijke en consistente ervaring. Blijf in contact met uw klanten waar en wanneer zij dat willen. Verhoog de betrokkenheid van uw klanten.

 • Improve Operations

  Verbeter de bedrijfsvoering

  Verbeter uw verkoop- en service activiteiten en reduceer overhead.  Vermijd onnodige handmatige handelingen, lever uitstekende service en bied waarde aan klanten door processen te digitaliseren.

 • Unify sales teams

  Uniforme werkwijze verkoopteams

  Zorg ervoor dat uw verkoopteam een consistente klantbeleving bieden, 24 uur per dag. Geef uw verkoopteams de tools om uw klanten een uitmuntende service te bieden.

Succesvol zijn in een veranderde wereld

De volgende oplossingen helpen u om een consistente en effectieve klantbeleving te realiseren.

 • Customer Communication Management

  Klantcontactenbeheer

  Onderhoud contact met uw klanten met gepersonaliseerde multichannelcommunicatie in het juiste formaat en op het juiste moment.
 • eCommerce Platforms

  e-commerceplatforms

  Ga een dialoog aan met uw klanten, creëer nieuwe omzetmogelijkheden en verhoog uw efficiëntie met behulp van op maat gemaakte online portalen.
 • Customer Services

  Klantservices

  Zorg voor een consistente klantenservice met documentbeheer en workflowtools die de kans op fouten verkleinen, vertraging tot een minimum beperken en met uw bedrijf meegroeien.
 • Data and Analytics Solutions

  Analysetools en dataoplossingen

  Maak gebruik van tools om uw gegevens te analyseren en uw activiteiten te perfectioneren. Oefen het voeren van klantgesprekken en verbeter uw prestaties voortdurend op basis van de inzichten die dit oplevert.

Neem contact met ons op

Praat met één van onze experts om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen slagen in deze veranderende wereld. Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op