homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Graphic Communications

Overtref klantverwachtingen met innovatief printwerk

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Oplossingen voor samenwerken op afstand voor het Grootbedrijf

Oplossingen voor samenwerken op afstand

Onze manier van werken is veranderd. We werken op afstand met elkaar samen.

Met de juiste technologie kunnen bedrijven zich snel blijven aanpassen aan de veranderende omgeving. Zo kunnen medewerkers altijd en overal efficiënt blijven samenwerken.

Onze oplossingen zijn veilig, intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat uw medewerkers net zo verbonden en betrokken kunnen blijven alsof ze naast elkaar werken.

Werk op afstand samen, altijd en overal

 • Bedrijfskritische processen

  Bedrijfskritische processen

  Houd bedrijfskritische processen operationeel zowel vanuit huis als op kantoor. • Productiviteit vergroten

  Productiviteit vergroten

  Versterk het samenwerken op afstand met oplossingen die de betrokkenheid en productiviteit verhogen. Vergroot de efficiëntie met het op afstand beheren van uw infrastuctuur om de belasting op IT medewerkers te verkleinen.
 • Focus op veiligheid

  Focus op veiligheid

  Onze oplossingen worden ondersteund door betrouwbare software zoals Office 365 en MS Teams. Organisaties en medewerkers kunnen rekenen op oplossingen, die zowel flexibiliteit als productiviteit mogelijk maken.

Succesvol zijn in een veranderde wereld

Met experts in de hele wereld bieden we uw bedrijf plaatselijke ondersteuning, 24 uur per dag, waar u ook bent. Ricoh biedt de volgende oplossingen die aangepast kunnen worden aan de behoeften van uw organisatie:

 • Home Worker Package

  Thuiswerkplek

  Geef uw personeel veilige en flexibele hulpmiddelen voor samenwerken op afstand.

 • Mobile device management

  Mobiel apparaatbeheer

  Vereenvoudig het dagelijkse beheer en de ondersteuning van alle mobiele apparaten van het bedrijf met behulp van een beheerde service.
 • Remote Working as a Service

  Samenwerken op afstand

  Stimuleer operationele efficiëntie met schaalbare IT-capaciteit en middelen met behulp van onze as-a-service-oplossing.

Neem contact met ons op

Praat met één van onze experts om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen slagen in deze veranderde wereld. Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op