Business Solutions Thumbnail

Business Solutions

Werk slimmer, efficiënter en succesvoller. Met de juiste tools en technologieën die vóór jou werken. 

Ontdek meer
Verbeter de werkervaring met een perfect ingerichte digitale werkplek.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Verhoog de productiviteit door repetitieve, tijdrovende processen te automatiseren.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Zorg dat medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de juiste informatie met een flexibel ingerichte printinfrastructuur.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Realiseer professioneel print- en drukwerk, van de hoogste kwaliteit.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Products Services Thumbnail

Producten & Diensten

Duurzame, veilige en betrouwbare producten en diensten als startpunt voor je digitale werkplek.

Creëer een perfecte werkervaring met onze diensten, die afgestemd zijn op jouw werkomgeving.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Print op textiel en promotionele artikelen, zoals t-shirts, sweaters en sokken.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Maak foto's met een uitstekende beeldkwaliteit met onze digitale camera's.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Vind alles wat je nodig hebt voor je Ricoh apparatuur, zoals inkt, toner en andere onderdelen.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Support Thumbnail

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.

Support
Gebruik onze self-service om antwoord te vinden op je vraag, drivers te downloaden en meer.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Beheer eenvoudig je Ricoh producten online. Bestel verbruiksartikelen, geef tellerstanden door of stel een servicevraag.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
News Events Thumbnail

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.

Blijf op de hoogte
Ontdek het laatste nieuws en updates van Ricoh die je werkplek vóór je laten werken.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Bezoek onze aankomende evenementen, waar we onze nieuwste technologieën en innovaties tonen.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
About Us Thumbnail

Over Ricoh

Ontdek hoe Ricoh je succesvol laat werken. Maak kennis met onze managementfilosofie, visie, missie en kernwaarden.

Ontdek Ricoh
Sta jij open voor verandering? Bij Ricoh regisseer je je eigen groeipad. Ontdek onze vacatures en solliciteer.
[MISSING LABEL: megamenu.navigation.discovermore]
Insights Thumbnail

Inspiratie

Doe waardevolle inzichten op met onze onderzoeken, e-books, praktijkverhalen en meer.

Doe inspiratie op
Uitgelicht
Contact

Informatiebeveiliging

Medewerkers die vanaf verschillende locaties en/of niet op kantoor werken. Activiteiten die 24/7 doorgaan. Uw informatie moet altijd overal beschikbaar zijn, maar wel goed beveiligd zijn. Gegevensbescherming is topprioriteit en uw reputatie hangt af van waterdichte bedrijfsprocessen. Van het afdrukbeheer op kantoren tot het digitaliseren van patiëntdossiers in de zorg.

Informatiebeveiliging is nog nooit zo belangrijk geweest voor het overleven en succes van organisaties. Er zijn verschillende factoren die hieraan bijdragen:

 • Cyberbeveiliging is de grootste bedreiging en de belangrijkste succesfactor van moderne organisaties. Van MKB tot multinationals; alle organisaties lopen het risico om ten prooi te vallen aan phishing, DDoS-aanvallen of ransomware. De kosten lopen al snel in de miljoenen euro's.  

 • Er komt steeds strengere wet- en regelgeving vanuit de overheid, zoals de nieuwe Europese AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), ook internationaal bekend als de GDPR (General Data Protection Regulation). Deze wetgeving legt organisaties hoge boetes op als zij verzuimen om hun systemen en gegevens goed te beveiligen. 

 • De uitbreiding en digitalisering van moderne werkplekken dragen bij aan de complexiteit van cyberbeveiliging. Er wordt vanaf verschillende apparaten en netwerken gewerkt, vanaf uiteenlopende locaties. En informatie moet hierbij overal veilig zijn. 

 • Ook de mogelijkheden van kantoorprinters en multifunctionele printers (MFP’s) zijn de afgelopen jaren vertienvoudigd. Deze apparaten nemen een groot deel van de invoer, uitvoer, overdracht en opslag van bedrijfsgegevens voor hun rekening. Dit maakt ze tot een van de potentieel meest gevaarlijke en toch vaak vergeten beveiligingsbedreigingen op de werkvloer.

Gezien deze uitdagingen kunnen moderne organisaties niet meer zonder beveiligde document- en gegevensbeheersystemen. Bovendien hebben organisaties een beveiligingspartner nodig waarop ze kunnen bouwen, zodat ze zeker weten dat hun informatiebeheer goed wordt beschermd.  

Is uw bedrijf goed beveiligd? Zorg dat u op de hoogte bent van de cyberbeveiligingsrisico's (en hoe u ze kunt oplossen). Lees voor meer informatie: Beveiliging: De realiteit, risico's en oplossingen
 • Gegevensprivacy en compliance

  Gegevensprivacy en compliance

  Gegevensprivacy is van cruciaal belang nu de AVG in mei 2018 van kracht wordt. Dit is hét moment om uw digitale documentomgeving te structureren en uw informatie te beveiligen.

 • De flexibele werkplek

  De flexibele werkplek

  Tegenwoordig verwachten werknemers dat ze altijd en overal kunnen werken. Maar hoe zorgt u voor een even veilige als flexibele werkplek?

 • Beveiliging van de digitale werkplek

  Beveiliging van de digitale werkplek

  Als u als organisatie afhankelijk bent van informatie op papier en een onduidelijk beleid omtrent digitale hulpmiddelen heeft, kan dit een negatief effect hebben op de productiviteit én de beveiliging van uw zakelijke gegevens.

Huidige uitdagingen en oplossingen rondom beveiliging

Organisaties van nu willen hun werknemers de mogelijkheid bieden steeds flexibeler en mobieler te werken, met betere digitale verbindingsmogelijkheden. De weg hiernaartoe is echter niet zonder hindernissen. Ze moeten er namelijk ook voor zorgen dat hun zakelijke informatie buiten de muren van het traditionele kantoor even veilig is als daarbinnen.

Hoe houdt u uw informatie veilig en blijft u toch voldoen aan de verwachtingen van uw werknemers? Zijn uw digitale gegevens goed beveiligd? Hoe brengt u uw records op orde vóór de komst van de AVG/GDPR? In de onderstaande handboeken leest u enkele veelvoorkomende beveiligingsscenario's waar vergelijkbare organisaties mee worden geconfronteerd. Ook krijgt u tips om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Beveiliging zit in ons DNA. En dat beweren we niet zomaar: onlangs is Ricoh door IDC MarketScape benoemd tot wereldwijd marktleider op het gebied van print- en documentbeveiliging.

Lees meer


Wij helpen u om uw organisatie te beveiligen

De basis van al onze producten en services is beveiliging. Ricoh neemt dan ook de best practices voor effectieve en aantoonbare cyberbeveiliging in al zijn ontwerpen mee. Nooit achteraf. En het maakt niet uit hoe veeleisend deze zijn. Download het volledige rapport voor meer informatie over onze beveiligingsmogelijkheden: Ricoh-beveiligingsoplossingen: Wij helpen u om uw organisatie te beveiligen

Downloaden

 • Apparaatbeveiliging

  Apparaatbeveiliging

  Hoe Ricoh u kan helpen om complexe gegevens- en apparaatbeveiligingsproblemen op te lossen.

 • Gegevensbeveiliging

  Gegevensbeveiliging

  Drie belangrijke gebieden waarin Ricoh uw gegevens vanaf document- of gegevenscreatie tot het eind beveiligt.

 • Documentworkflows beheren

  Documentworkflows beheren

  Met Ricoh's Managed Security Services zorgt u voor een optimale beveiliging van uw werkomgeving; voor nu en in de toekomst.


Risico- en reputatiebeheer

Bescherm al uw gegevens continu én optimaal. Ongeacht hoe deze worden ingezet binnen uw organisatie. Ricoh biedt innovatieve oplossingen voor informatiebeveiliging, volgens best practices in uw sector. Ook beschikken we over brede kennis van de vraagstukken die leven in verschillende sectoren.

Ricoh is wereldwijd ISO 27001-gecertifieerd voor informatiebeveiligingsbeheer. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet, zodat we onze dienstverlening waar mogelijk kunnen aanscherpen.

Bescherm uw waardevolle data

Veiligheid staat voorop in al onze diensten. Van technologie en consultancy tot ondersteuning. Onze innovatieve oplossingen variëren van het beveiligd afdrukken van privacygevoelige documenten tot veilig opslag- en gegevensbeheer.

Hiernaast bieden we specifieke oplossingen voor uitdagingen in compliance. Zo voorkomen onze Data Cleansing Services dat persoonsgegevens of bedrijfskritieke informatie achterblijven in het geheugen van multifunctionele printers na een printopdracht.

Beveilig uw apparaten en locaties

Omdat veiligheid voor ons voorop staat, biedt Ricoh u ook oplossingen voor flexibel werken. Onze oplossingen stellen u in staat om vertrouwelijke documenten en gegevens veilig op afstand te distribueren, delen, volgen en beheren.

We hebben ruime ervaring in sectoren als de financiële dienstverlening, overheidsinstellingen en gezondheidszorg. Uiteraard helpen we u ook graag om oplossingen te implementeren die voldoen aan uw specifieke veiligheidsbeleid.


Heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Ook in