Manor case study banner

KLANTCASE

Manor personaliseert kerstgeschenken dankzij textielprinter

Printen op textiel

Manor is de grootste warenhuisketen in Zwitserland en heeft vestigingen in het hele land. De groep bestaat uit 59 Manor-warenhuizen, 29 Manor-foodmarkten en 27 Manora-restaurants. 

In het jaar van de corona-uitbraak wilde Manor zijn klanten inspireren door hen met de kerst iets heel bijzonders aan te bieden: een gepersonaliseerd bedrukt geschenk, zoals een uniek T-shirt of een gepersonaliseerde stoffen tas.

In de periode voor de kerst installeerde Manor een aantal Ricoh Ri 100 textielprinters inclusief ontwerpsoftware in zijn winkels in heel Zwitserland. De Ri 100 is een van de textielprinters in de Ricoh-collectie.

Hij blinkt uit door zijn eenvoudige bediening en doordat weinig training en onderhoud nodig is. Het afdruksysteem neemt zeer weinig ruimte in beslag en de verwarmingseenheid voor het fixeren van de inkt op de stof is al ingebouwd. Met de textielprinter kunnen klanten in de Manor-winkel afbeeldingen op hun mobiele telefoon of USB-stick rechtstreeks afdrukken op tassen, kussenslopen, servetten, sokken en T-shirts en die direct mee naar huis nemen. Het totale afdrukproces, inclusief drogen, neemt slechts vijf minuten in beslag. De Ricoh Ri 100 print ontwerpen en foto's met behulp van de allernieuwste inkjettechnologie direct op textiel en creëert zo een breed scala aan duurzame producten."Het personaliseren van producten is nog steeds uiterst populair. We waren zeer onder de indruk van de veelzijdigheid en de zeer redelijke prijs van de Ri 100. Met een beetje training kan elke winkelmedewerker het apparaat zonder problemen gebruiken."

Jennifer Trowbridge, Project Manager, Business Development Unit, RetailContact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op