Gartner Magic Quadrant
Rapport

Gartner® Magic Quadrant 2024 voor Outsourced Digital Workplace Services


Ricoh is opnieuw opgenomen in het onderzoeksrapport van adviesbureau Gartner: de Magic Quadrant van 2024 voor ‘Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) Worldwide’. Dit is de vierde keer op rij dat Ricoh door Gartner deze erkenning krijgt in de ODWS-markt. Ricoh is één van de 18 bedrijven die dit jaar in het Magic Quadrant zijn geplaatst.


Ontdek hoe we je helpen om je werkplek écht voor je te laten werken.


Dit is de vierde keer op rij dat Ricoh door Gartner deze erkenning krijgt in de ODWS-markt

De beoordeling van Gartner behandelt onder meer de volgende onderwerpen:

  • Service desk - support op afstand, via verschillende kanalen en gebaseerd op persona’s om eindgebruikers te ondersteunen in het gebruik van de apparatuur, 24/7, 365 dagen per jaar;
  • Desktopvirtualisatie - van speciale virtuele desktopinfrastructuur (VDI) en oplossingen voor applicatievirtualisatie tot volledige desktop-as-a-service (DaaS);
  • Buitendienst, depotservice, on-site support en selfservice, inclusief meertalige servicedeskmogelijkheden;
  • IT service- en procesbeheer;
  • UX-gerichte diensten en organisatorisch verandermanagement;
  • Gebruik van intelligente automatisering, virtual reality (VR) en augmented reality (AR);
  • Privacy en beveiliging van gegevens - naleving van industriestandaarden en wetten met betrekking tot privacygegevens en -beveiliging door certificeringen of audits.
2024 Gartner® Magic Quadrant™ for Outsourced Digital Workplace Services
2024 Gartner® Magic Quadrant™ for Outsourced Digital Workplace Services
"We investeren continu in onze digitale diensten en technologieën, zodat deze blijvend aansluiten op de veranderende behoeften van onze klanten. We zijn dan ook bijzonder trots op deze erkenning, die de effectiviteit van ons aanbod onderstreept.”

Huib Kolen

Manager Products Marketing & Programs, Ricoh Nederland

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Gartner Disclaimer

Gartner, Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services, door analisten: Karl Rosander, Biswajit Maity, Matt Baldino, Andrea Lanzavecchia en Daniel Barros, 11 maart 2024.

Sinds 2022 vervangt het wereldwijde rapport de drie regionale rapporten voor Magic Quadrants voor Noord-Amerika, Europa en Azië/Pacifische regio, genoemd Magic Quadrant for Managed Workplace Services.

Gartner onderschrijft geen van de leveranciers, producten en diensten die in onderzoekspublicaties worden vermeld. Daarnaast beveelt Gartner technologiegebruikers niet aan om alleen samen te werken met leveranciers met de beste beoordelingen of andere specifieke aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner behelzen de subjectieve beoordelingen van de onderzoeksorganisaties waarmee Gartner samenwerkt en mogen niet worden opgevat als feitelijke beweringen. Gartner geeft geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende dit onderzoek, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.