BELANGRIJKE INFORMATIE OVER PRODUCTVEILIGHEID
11.05.2018

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER PRODUCTVEILIGHEID - MP C2003, MP C2503, MP C3003, MP C3503, MP C4503, MP C5503, MP C6003-reeksen

Hierbij informeert Ricoh Company, Ltd en haar dochterondernemingen (‘Ricoh”) haar klanten over twee geïsoleerde incidenten van oververhitting die hebben plaatsgevonden op een machine uit de mulitfunctionele kleurenprinters-serie geproduceerd vóór mei 2014. Ricoh heeft onmiddellijk stappen ondernomen en na een uitgebreid onderzoek heeft Ricoh geconcludeerd dat – in uitzonderlijke gevallen – er bij bepaalde interne elektronische componenten een risico kan zijn op oververhitting waardoor er mogelijk een risico op brand ontstaat.

Article

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl