Betaalbaar en in hoge kwaliteit drukken met de nieuwe Ricoh Pro™ C7200sl
01.08.2018

Betaalbaar en in hoge kwaliteit drukken met de nieuwe Ricoh Pro™ C7200sl

‘s-Hertogenbosch, 1 augustus 2018 – Ricoh lanceert de nieuwe Ricoh Pro C7200sl. Dit digitaal losblad kleuren productiesysteem geeft centrale repro’s een kosteneffectieve manier om in hoge kwaliteit te printen.

Ricoh Pro C7200sl
Ricoh introduceert de nieuwe Ricoh Pro C7200sl

De snelle en productieve vierkleurenprinter verhoogt de kostenefficiëntie en biedt een groot scala aan professionele afwerkingsmogelijkheden. Dit nieuwe instapmodel is gebaseerd op het succesvolle Pro C7100 productiesysteem en is op verschillende punten aangepast:

  • Verbeterde registratie met een automatische afstellingsfunctie;
  • Verhoogde productiviteit tot 85 pagina’s per minuut;
  • Automatische productie op bannervellen; dubbelzijdig tot 70 cm en enkelzijdig tot 126 cm;
  • Gebruiksvriendelijker dankzij een nieuw, innovatief 17 inch bedieningspaneel;
  • Uitzonderlijke beeldkwaliteit;
  • Op een breed scala aan media toe te passen, tot 360 g/m².

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de digitale front-end met een geïntegreerde EFI E-35A Fiery en de GWNX-printserver van Ricoh. Deze DFE-mogelijkheden maken het gemakkelijk om nauwkeurig kleuren te printen, de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen.

“De nieuwe Ricoh Pro C7200sl levert een indrukwekkende combinatie van kosteneffectieve productiviteit en prestaties,” zegt Sander Sondaal, Directeur Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Nederland. “Dit productiesysteem voldoet met de vele productiemogelijkheden aan de dagelijkse eisen van centrale repro’s. Investeerders hebben de zekerheid dat ons hoogopgeleide team altijd beschikbaar is voor advies en ondersteuning.”

De Ricoh Pro C7200sl is direct verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.ricoh.nl.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl