Central Point en Ricoh breiden samenwerking uit
24.03.2016

Central Point en Ricoh breiden samenwerking uit

‘s-Hertogenbosch, 24 maart 2016 – Central Point en Ricoh Nederland hebben hun samenwerking uitgebreid. Daarmee is Central Point nu reseller van Ricoh op het gebied van audiovisuele-, communicatie- en printing oplossingen en werkplekinrichting. Het brede producten- en dienstenportfolio van Ricoh is via Central Point in een ‘one-stop-shop’ formule beschikbaar voor eindklanten.
De samenwerking past naadloos in Ricoh’s strategie om organisaties te helpen bij het inrichten van de werkplek van de toekomst, waarbij medewerkers, op kantoor én op afstand, optimaal met elkaar samenwerken en informatie delen.

Maurits Aalders: Director Marketing & Indirect Channels bij Ricoh Nederland: “Wij zijn trots op deze samenwerking waarmee we de eindklant gezamenlijk optimaal kunnen ondersteunen in het bieden van oplossingen die nieuwe stijlen van werken ondersteunen. Zoals werkplekbeheer, audiovisuele apparatuur, communicatie- en printing oplossingen. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.”

Ronald Ederveen, directeur Central Point Business Solutions: “In Ricoh vinden we een sterke partner waarmee we onze klanten optimaal kunnen bedienen. We geloven namelijk sterk in het steeds bredere producten en dienstenportfolio van Ricoh, dat perfect aansluit bij onze ambitie om naast het leveren van innovatieve ICT-oplossingen, onze klanten ook te helpen met het onderhoud en beheer hiervan”.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl