Dennis Wagenaars verkozen tot Young Sales Professional of the Year
13.03.2017

Dennis Wagenaars verkozen tot Young Sales Professional of the Year

‘s-Hertogenbosch, 13 maart 2017 – Dennis Wagenaars is uitgeroepen tot Young Sales Professional of the Year. Donderdagavond 9 maart jl. kreeg de Account manager Legal & Financial services bij Ricoh de jaarlijkse prijs van de Sales Management Association (SMA), een beroepsvereniging voor sales professionals, uitgereikt.
De titel Young Sales Professional of the Year wordt door de SMA jaarlijks toegekend aan een professional die laat zien dat leeftijd geen rol speelt. En ervoor zorgt dat hij/zij ook in een vroeg stadium van zijn/haar loopbaan al het cruciale verschil maakt in een organisatie.
Grondig selectietraject
Dennis Wagenaars heeft de prijs gewonnen na een intensief selectietraject. Kandidaten moesten eerst genomineerd worden waarna een jury hen tijdens diverse selectierondes heeft beoordeeld. Bij de drie finalisten heeft de jury ook een bezoek gebracht aan hun werkplek om de leidinggevende, collega’s en klanten van de kandidaat te interviewen. Tijdens het Sales Event 2017 vond de laatste selectie plaats en werd na een ‘pitch’, door zowel de jury als het publiek, de winnaar bepaald.
Over Dennis Wagenaars
Dennis is woonachtig in Vught en sinds 2010 werkzaam bij Ricoh Nederland in Den Bosch waar hij is doorgegroeid naar de rol van Account manager Legal & Financial services. Hij onderscheidt zich door diepgaande kennis van de markt waarvoor hij werkt. Door zijn klanten echt te begrijpen, kan hij met innovatieve ideeën en adviezen extra waarde toevoegen aan de oplossingen die hij verkoopt. Dennis wil niet alleen impact maken op de klant, maar ook op de klant van de klant.
Kijk voor meer informatie op:https://www.werktrends.nl/gesprek-dennis-wagenaars-finalist-young-sales-professional-the-yearhttps://www.sma.nl/hans-peters-verkozen-tot-commercieel-directeur-van-het-jaar/

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl