Digitaal drukwerk komt tot leven met de Touch7 (neon) kleurengidsen van Ricoh
28.09.2021

Digitaal drukwerk komt tot leven met de Touch7 (neon) kleurengidsen van Ricoh

‘s-Hertogenbosch, 28 september 2021 – Ricoh lanceert vandaag de Touch7 kleurengidsen voor neonkleuren in digitaal drukwerk. Grafimedia bedrijven kunnen zo merken en ontwerpers helpen om levendig digitaal drukwerk te creëren. De Touch7 gidsen maken het namelijk mogelijk om 1.520 kleuren nauwkeurig te reproduceren met gebruik van neonroze en neongele toners op het Ricoh Pro™ C7200X losblad digitale kleurenproductiesysteem.

Digital communications enjoy vibrant neon lift with unique Touch7 Colour Guides from Rico

Investeren in nieuwe technologie

Uit onderzoek over de toegevoegde waarde van digitaal drukwerk door NAPCO Research blijkt dat kleurmogelijkheden enorme kansen creëren voor grafimediabedrijven. Het onderzoek laat zien dat merkeigenaren bereid zijn om een meerprijs van gemiddeld 33% te betalen voor neonkleuren. Tegelijkertijd geeft 51% aan dat zij met een grafimediabedrijf willen samenwerken die hen proactief informeert over nieuwe technologieën en speciale effecten.

Moeiteloze en betaalbare creaties

De Touch7 gidsen maken moeiteloze en betaalbare creaties mogelijk. “Kleurengidsen worden sinds jaar en dag geassocieerd met Pantone®, maar hun neon- en pastelkleurengidsen zijn niet geschikt voor digitale productie. De Touch7 gidsen bieden 1.520 digitale kleuren. Je hoeft geen steunkleuren of inkten te mengen, wat kan leiden tot onnauwkeurige resultaten, afval en extra kosten. De gidsen maken moeiteloze, betaalbare en aansprekend drukwerk mogelijk.”, aldus Huib Kolen, Manager Product Marketing & Programs, Ricoh Nederland.

Richard Ainge, oprichter en Chief Technology Officer van Touch7, zegt: “Elke kleur in deze gidsen voor digitaal drukwerk maakt gebruik van een neontoner voor een helder, levendig en krachtig resultaat. De kleuren variëren van dieprode kleuren, paarstinten en blauwtinten tot subtiele pasteltinten.”

Meer informatie over de Touch7 kleurengidsen is te vinden via: www.touch7.co/ricohguides.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl