homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Graphic Communications

Overtref klantverwachtingen met innovatief printwerk

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Fogra certificeert Ricoh Pro™ VC70000 volgens hoogste industrienormen

’s Hertogenbosch, 1 maart 2022 – De Ricoh Pro VC70000 is het enige rotatieve inkjetsysteem op de markt dat is gecertificeerd met het prestigieuze Fogra Validation Printing System-certificaat (VPS). De erkenning bevestigt dat het productiesysteem voldoet aan de hoogste normen van de branche. Dit moet klanten extra vertrouwen geven dat het systeem consistente en herhaalbare drukwerkresultaten produceert die van uitstekende kwaliteit zijn.

Fogra certifies Ricoh Pro™ VC70000 to highest industry standards
De Ricoh Pro VC70000 heeft de Fogra-certificering behaald

Forga
Fogra is een toonaangevend onderzoekscentrum voor de grafische industrie. De strenge tests van Fogra VPS beoordelen of systemen die rechtstreeks op basis van digitale data drukwerk produceren, conform de ISO 12647-8-norm zijn. Daarbij wordt rekening gehouden met een breed scala aan criteria, inclusief proofing, kleur en glans van de media, kleurnauwkeurigheid, lichtechtheid en conformiteit met de PDF/X-norm.

Fogra heeft de Ricoh Pro VC70000 goedgekeurd voor conformiteit met de ISO 12647-8-norm in twee verschillende printomstandigheden: 
  • Fogra59 (bijgewerkte kleurruimte-uitwisselingsprofielen voor printers met een groot kleurbereik).
  • Fogra51 (voor printen volgens ISO 12647-2:2013 op premium gestreken papier).

De erkenning voor de Ricoh Pro VC70000 volgt op de Fogra-certificeringen voor de losblad kleuren productiesystemen Ricoh Pro™ C9200, Ricoh Pro™ C7200 en Ricoh Pro™ C5300.

Nauwkeurigheid en consistentie
Ricoh’s Customer Experience Centre in Telford, Verenigd Koninkrijk, ontving FograCert ProcessStandard Digital (PSD) PrintCheck Digital-certificeringen voor de Ricoh Pro VC70000. De certificering is 12 maanden geldig en certificeert Ricoh’s kleurnauwkeurigheid en consistentie van printopdrachten volgens de Fogra PSD-specificaties: ISO/TS 15311-2.

Christian Haneke, Innovation & Solutions Manager bij Sattler Premium Print, zegt: “We zijn blij dat onze Pro VC70000 nu Fogra-gecertificeerd is. De certificering stelt ons in staat om onze expansie in de markt voor commercieel drukwerk verder te zetten. We kunnen nu in inkjet jobs produceren die vroeger alleen in toner of offset haalbaar waren.”

Certificering geeft klanten extra vertrouwen
Gabrielle Impens, Senior Product Marketeer bij Ricoh Nederland voegt eraan toe: “De Fogra-certificering bevestigt de hoge kwaliteit van de resultaten die de Ricoh Pro VC70000 oplevert. De certificering moet onze klanten extra vertrouwen geven dat het productiesysteem consistente en herhaalbare drukwerkresultaten produceert die van uitstekende kwaliteit zijn. Zo kunnen ze hun activiteiten laten groeien. We zijn trots op deze nieuwe branche-erkenning van de toonaangevende prestaties van het systeem. Eerder sleepte het al de Printing Industries of Americas (PIA) InterTech Technology Award en een EDP Award in de wacht.”

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company loopt Ricoh voorop in nieuwe manieren van werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2022 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl