homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Grafimediabedrijf Heeter test de RICOH Pro™ Z75 en produceert sneller eersteklas drukwerk

Ricoh Nederland, ’s Hertogenbosch, 7 november 2022 – Grafimediabedrijf Heeter heeft de Ricoh Pro Z75 B2-velleninkjetpers uitgebreid getest, die naar verwachting medio 2023 beschikbaar komt in Nederland. Hiermee maakt het Amerikaanse bedrijf de stap van offsetdrukwerk naar inkjettechnologie. En dat biedt veel voordelen, zo blijkt uit de test. 
Ricoh Pro Z75 levert uitzonderlijke kwaliteit en productiviteit
Ricoh Pro Z75 levert uitzonderlijke kwaliteit en productiviteit

Inkjet versus offset
Kirk Schlecker, President van Heeter, zegt: “Wat we in de loop der jaren gezien hebben, is dat inkjet een betere kwaliteit kan leveren dan offset. En dat in minder tijd en met minder werkdruk voor ons personeel. Met de Ricoh Pro Z75 is zetten we de volgende stap.”

Grafimediabedrijven bezoeken Heeter
Grafimediabedrijven uit Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje en Denemarken hebben Heeter bezocht om de Pro Z75 persoonlijk te evalueren. Onder hen bevond zich Rafael Mari, medeoprichter van het Franse online grafimediabedrijf Realisaprint.com. Hij vertelt: “Wij staan voor de uitdaging om een ruimere keuze en mix aan applicaties te leveren en tegelijkertijd strakkere deadlines te halen. Ook hebben we te maken met stijgende grondstof- en energiekosten en een groeiende druk op de supply chain en ons personeel. Met een combinatie van drukkwaliteit en productveelzijdigheid beantwoordt de Pro Z75 de vraag naar visueel onderscheidend communicatiemateriaal met een snelle doorlooptijd en gegarandeerde kostenefficiëntie.”

Voordelen
De Ricoh Pro Z75 B2 levert de voordelen van vellendruk met de lage operationele kosten en hoge productiviteit van inkjet. Met het B2+-mediaformaat van 585 mm x 750 mm kunnen meer pagina’s op één vel geproduceerd worden. Het systeem is voorzien van Ricoh’s nieuwste printkoppen en inkten, die applicaties produceren met de hoge kwaliteit en prestaties waar grafimediabedrijven naar op zoek zijn. Dit productiesysteem maakt het gemakkelijker om kleine oplages te produceren en sneller over te stappen van offset op digitaal. Het systeem stelt grafimediabedrijven in staat om hogere benchmarks te realiseren in productiviteit, drukkwaliteit en flexibiliteit. 

Innoveren met inkjet
“Nu is het ideale moment om te innoveren met inkjet”, zegt Gabrielle Impens, Senior Product Marketeer, Ricoh Nederland: “Grafimediabedrijven stappen in een recordtempo over van offset op digitaal. De Pro Z75 levert een krachtige combinatie van hoge productiviteit en hoge kwaliteit die de migratie in een stroomversnelling brengt. Met digitaal zijn er meer kansen om de kracht van data efficiënt en effectief te benutten op manieren die niet mogelijk zijn met offset.”

De verwachting is dat de Ricoh Pro Z75 midden 2023 beschikbaar is in de EMEA-regio. 

Ga voor meer informatie naar www.ricoh.nl

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company loopt Ricoh voorop in nieuwe manieren van werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2022 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl